Bardzo na tak pierwsze cztery gdzie w bardzo przyjemny dla oka sposób gra światełko przeplatając się z kształtem i kolorem.
Bardzo na tak pierwsze cztery gdzie w bardzo przyjemny dla oka sposób gra światełko przeplatając się z kształtem i kolorem.
pozdrawiam Wiejo
Bardzo fajna historia . Idziesz schodami otwierasz drzwi - inny świat . Ostatnie zdjęcie bardzo wymowne
Relacja udana. Szkoda, że te podwórka takie zapuszczone.
Podoba mi się 551, szczególnie kadr : )
Dzięki za odwiedziny i komentarze. Co do foty 551 to czy jej nie pomyliście z 550 (barierka na pierwszym planie)? To chyba 550 ma najfajniejszy kadr, numery zdjęć umieściłem na górze, co mogło wprowadzić w błąd.
Podwórka zapuszczone, bo takie wybrałem jako bardziej fotogeniczne. Lublin jest chyba jedynym dużym polskim miastem, które znam, gdzie bezpośrednio z głównego deptaka można wejść w takie klimaty. Niemniej miasto zmienia się w oczach, kamienice są remontowane, coraz mniej takich zapuszczonych miejsc. Z jednej strony dobrze, z drugiej źle. Poza tym okolice starówki chyba są bezpieczne, nawet późnym wieczorem, co jeszcze kilka lat temu nie było chyba takie oczywiste.
Poza tym dobre jedzenie, świetne piwo, zdecydowanie taniej niż w innych częściach Polski...