515 i 518mi się podobają najbardziej. Tyle, że zdecydowanie zimowe, przedwiośnia nie widać.
515 i 518mi się podobają najbardziej. Tyle, że zdecydowanie zimowe, przedwiośnia nie widać.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
A mi mi spodobały 516 i 519Lubie takie klimaty jak na 519!
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Niezwykle ujmujące
To historyczne pojednanie do dziś mnie denerwuje. Kiczowatość żałoby i granie pod publikę - przez to teraz widzę to samo w połowie wielkich gestów po tzw. tragedii pod Smoleńskiem.
Reportażem spod Krzyża w Krakowie jestem poruszony i oddziałowywuje tak, że czuję jedność z panujacą tam amosferą. Mam nadzieję, że sytuacja z drugiego reportażu nie będzie miała miejsca a współczesne odczucia pozostana w pamieci i będą stanowiły jakąś naukę która autentycznie przyczyni się do jedności narodowej. Straszliwego ogromu tej ofiary złożonej przez przedstawicieli narodu nie sposób będzie zatrzeć w pamięci.
pozdrawiam Wiejo
Świetne i historyczne te Twoje ostatnie zdjęcia. Szkoda tylko że skończyło się tak a nie inaczejPamiętam jak w Wawie odbywały się uroczystości, nocny klimat był dokładnie taki sam jak na Twoich, domyślam się że z Krakowa.
Niezwykły klimat.
W ostatnim reportażu są momenty w których wyczuwa sie ulotność chwili co znalazło później potwierdzenie. Bardzo też podobają mi się ujecia nocne których wymowa jest jednoznaczna i zdecydowanie bardziej pozytywna.
pozdrawiam Wiejo