Ładny widoczek i niemal szkoleniowo to pokazałeś jak kąt widzenia wpływa na odbiór. Uroczy zakątek.
Ładny widoczek i niemal szkoleniowo to pokazałeś jak kąt widzenia wpływa na odbiór. Uroczy zakątek.
pozdrawiam Wiejo
Piękne foty Beskidu, a Ci co krytykują to nigdy tu nie byli i nie widzieli.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
bardzo fajna klimatyczna ostatnia seria![]()
Ostatnie zdecydowanie najlepsze z serii. Klarownie widać zamysł kompozycyjny czego niestety brakuje w pierwszych dwóch, płotek fajnie się wije, zamglone plany lasu w tle i ciekawa "blada" kolorystyka. Lubie krajobrazy robione tele można fajne detale wyłapać.
Dzięki za komentarze.
Dobrze to ujęłaś - "graficzne" - taki efekt chciałem i fajnie, że mi się udało. Bez tego jest trochę "muliście" - w końcu teleobiektyw rysuje przez sporą przestrzeń mgiełki zawieszonej w powietrzu i wychodzi efekt jak na dwóch poniższych fotach...
Kolejne zdjęcia z okolic Gorlic, co ciekawe zrobione w tym samym dniu.
Edit: wszystkie kadry z ZD 70-300 za wyjątkiem 493 i 497 (ZD 14-54)
491.
492.
493.
494.
495.
496.
497.
Ostatnio edytowane przez Karol ; 17.10.09 o 15:47
491 specyficzne ale klimat ma fajne
492 podobnie
493 trochę jasne kwiaty jak dla mnie
494 super najlepsza z jaszczurek
497 bardzo fajne kolor gra wszystko ok
494 najbardziej podoba mi się z ostatniej serii, reszta przeciętna
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Cóż mogę powiedzieć - jako tubylec zapraszam wszystkichSami zobaczcie te klimaty
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ostatnia wrzutka bardzo przyjemna, zwłaszcza 495. (oszczędność kadru). Ta mglista seria... mniut - uwielbiam mgliściaki, piekne Ci wyszły. I te ostre i te mdłe.
tyyyyyslimak wyglada, jakby smigal po wodzie
galeria panie, galeria
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++