Z przyjemnością popatrzyłem i wysłuchałem. Dobra robota.
Z przyjemnością popatrzyłem i wysłuchałem. Dobra robota.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Mi najbardziej podpasowało 466. Reszta - dość "normalna"![]()
No cóż, następny raz potwierdzasz, że nie jesteś amatorem
Zdjęcia są po prostu b.dobre, oddają klimat, reszta się nie liczy.
Pierwszy mniszek udanyPozdrawiam
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
463- oryginalne, chociaż zamysł fotki 467. też mi leży.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Przejrzałem ten topic prawie jednym "haustem" i jestem naprawdę pod wrażeniem, pod wrażeniem to mało. Przed tym słowem powinien stanąć każdy epitet podkreślający i podbijający jego wartość. Nie ukrywam że zazdroszczęZazdroszczę oka, tego farta który umieszcza Cię we właściwym miejscu o właściwym czasie, talentu umiejetności i... szkieł ( a co !). Jesteś naprawdę wszechstronny, potrafisz focić tematy "ludzkie" ( mi zupełnie obce) i robić to równie wspaniale co ( jak to sam opisałeś) "badyle" oraz poprostu naturę i piękne pejzaże które tworzy. Twierdzisz ze nie jesteś bogiem obróbki zdjęć to stawia Cię jeszcze wyżej na piedestiale, takie zdjęcia prosto z puszki ( + delikatna obróbka ) to naprawdę wielkie umiejętności. No i ta ostrośc prezentowanych zdjęć, mój 14-42 tego nie potrafi, 40-150 się zdarza a 70-300 jest dośc trudnym szkłem bez IS.
Aż mi głupio. Tyle pochwał, czy wręcz płaszczenia się, ale te zdjęcia są naprawdę świetne.
Dziękuję za wszystkie komentarze a za powyższy szczególnie. Bardzo miło czytać...
Tym razem kilka zdjęć ze spaceru w okolicach londyńskiego Tower Bridge, gdzie mogę czasem pomieszkać i pozwiedzać Londyn. Zdjęcia w sumie spacerowe, bez kadrowania poza aparatem czy prostowania, bez używania statywu a więc w pewnym sensie sprawdzian dla stabilizacji w E-3. Exify w załączeniu.
468.
469.
470.
471.
472.
473.
474.
475.
Jestem pod wrażeniem
Najbardziej mi przypadł do gustu 468![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA