Dobra robota. Bardzo fajny klimat i świetna obróbka.
Dobra robota. Bardzo fajny klimat i świetna obróbka.
Super klimat. To miejsce wygląda jak z jakiegoś horroru. Jeszcze jakieś rzeczy wiszą na gwoździach jakby ktoś miał zaraz po nie wrócić. Fajne kadry i obróbka. 384 386 389 te trzy podobają mi się najbardziej![]()
Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista martwi się o kasę, a mistrz martwi się o światło...
www.adamkrol.com
Ostatnia seria BW 1. klasa!
Normalnie jak bys w wehikul czasu wdepnal.Zazdroszcze Ci i wcale tego nie ukrywam.Wroc tam i zrob pare giga.Moze kolor troche draganopodobny sie sprawdzi.Oj mozna sie pobawic z takim czyms.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dziękuję za komentarze!
Horrorowy jest też klimat wewnątrz, widziałem tylko przez okno. Stolik, szklanki, reklamówka z lekami, różne przedmioty w tym butelka (ćwiartka - 250ml) wódki - do połowy pełna. W dodatku bardzo stary piec, kule (inwalidzkie), łóżko, naczynia, telewizor, ubrania, buty, wszystko takie po części splądrowane a częściowo zniszczone przez dziurawy dach. Nie miałem światła, żeby to pokazać na zdjęciu - była już "szarówka"... Mój domysł był taki, że mieszkała tak starsza kobieta a może i mężczyzna bo były tam też jakieś części od motoru itp... Nie udało mi się porozmawiać z żadnym miejscowym, nie spotkałem nikogo, chociaż jakieś specjalne odludzie to nie jest (w moim rozumieniu)
Tak, jak będzie okazja i światło zawitam tam znów. Kolorem się pobawię i obróbką może też trochę, zachęciliście mnie...
Ostatnio edytowane przez Karol ; 9.02.09 o 14:38
Świetnie oddałeś klimat tego opuszczonego dawno domu. Kadry które pokazują, że toczyło tu się życie które ustało nie wiadomo dlaczego. Obróbka podkreśla upłuw czasu i w tym przypadku jest także świetna.
pozdrawiam Wiejo
Najlepsze zdjęcie z Twojej ostatniej serii,to wg.mnie 384.Mogę dostrzec w nim pewną historię i chwilę się nad nim zadumac.Kompozycja też jest fajna.
Fot.386 - też bardzo wymowna - czy stara podkowa przyniosiosła szczęście ludziom,wieszającym ją na zakrzywionym,zardzewiałym gwoździu,wbitym w rozpadającą się ścianę starego domu ?
Nie smarując wazeliny,powiem też,że jestem pod wrażeniem czasu spędzonego w 'terenie' i obróbki tych zdjęc,którą zrobiłeś w 'locie',czytając,że nie umiesz specjalnie tego robic i nie lubisz.
Jeśli miałbym coś zmienic,to użyłbym nieco delikatniejszej winiety na zdjęciach.
To tak tyle ode mnie,chciałem napisac wczoraj ale zabrakło czasu...
Podoba mi się ostatnia seria. Dlaczego? Nie wiem. Rzadko zdjęcia "nieludzkie" wywołują u mnie jakieś pozytywne emocje. A tak się stało w tym przypadku. Cóś w nich drzemie...![]()
bardzo mi sie spoodbał ten cykl ..
Doskonała seria. Bardzo nastrojowo maluje nastrój miejsca, ma się chwilami wrażenie, że między tymi przedmiotami wędrują cienie danych mieszkańców, próbujący przywrócić do użytku sponiewierany co nieco sprzęt.