Świetne te żabska, 249 super - ze tez one się Ciebie nie boją![]()
Świetne te żabska, 249 super - ze tez one się Ciebie nie boją![]()
Mysikróliczku bo ja zakochany w górach jestem
No i lubię zdjęcia, które robi ktotek.
Ostatnio edytowane przez rafrog ; 6.08.08 o 22:20
Trochę mnie nie było więc się trochę cofnę![]()
Oczywiście jak poprzednicy seria romska bardzo udana, wycieki po górach też Ci dobrze zrobiły, a ta żaba na 349 to pierwsza klasa![]()
a to ciekawe bardzo na 351? dwu-trzy-kolorowa brama? tak specjalnie, czy jak? wyglada na dosyc bardzo zadbany obiekt i taka niedorobka?
z ciekawosci zapytam, czy masz kadr z miejsca zaraz za brama-tak, zeby bylo widac i schody i wejscie do swiatyni?
352-tez odczuwasz brak szerokosci jak ja?![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Szczerze - nie zwróciłem uwagi na malowanie bramy - faktycznie ciekawie...
Szeroki kąt - czekam na ten budżetowy...
Acha - świątynia to oczywiście BAPS Shri Swaminarayan Mandir - pierwsza tradycyjna hinduistyczna świątynia w Europie, powstała w zaledwie 5 lat jako konsekwencja silnej pozycji społecznej i ekonomicznej Hindusów w Londynie. Inne europejskie świątynie to jedynie adaptacja już istniejących budynków a nie budowle od podstaw. Polecam każdemu, niedalego Wembley.
Mówisz i masz:
354.
355.
356.
Fajne foty i fantastyczne miejsce.
Ta brama rzeczywiście wygląda troche dziwnie ale ten kadr najbardziej mi sie podoba.
Gratuluję atmosfery, zazdroszczę miejsca, nie każdy może tam być, mam nadzieję, że koło od roweru na zd.1 to nie Ty?![]()