Ostatnie foty nie znalazły chętnych na skomentowanie więc odświeżam wątek.
Tym razem 1 fota - taki klimacik z IMHO najładniejszej części naszego kraju...
334.
Ostatnie foty nie znalazły chętnych na skomentowanie więc odświeżam wątek.
Tym razem 1 fota - taki klimacik z IMHO najładniejszej części naszego kraju...
334.
Ostatnie jakoś przeoczyłem
Najbardziej mi sie podoba portret cyganeczki z blondwłosym dzieciakiem (własny?) i ostatni kadr, ożywiona dyskusja Nikoniarza z gościem o cygańskiej duszy
Fajny jest też kadr z cyganką i wozem w tle tylko krzywy jakiś i namiot w tle psuje całość.
Ostatni widoczek bardzo ładny ale mam wrażenie, że balans bieli się rozjechał (trawa wygląda jak szczypiorek na wiosnę a to już pełnia lata i nawet rżysko w tle jest zielonkawe) a całość chyba jest ciut za jasna.
Może tak?
Wybacz ingerencję w Twoją fotkę, jesli Ci to przeszkadza to napisz, zaraz usunę.
Romskie zdjęcia bardzo fajne. Nie oceniam pojedynczo bo w moim odbiorze tworzą całość. Podobają mi się.
No co Ty - przecież pochwaliłbym się na Forum - zarówno dzieciakiem jak i piękną Cyganeczką.
Nie żartuj. Bardzo się cieszę, że poświęciłeś czas mojej focie, zresztą pierwszy raz w historii tego wątku ktoś obrobił mają fotę - wielkie dzięki! Tu jest forum fotograficzne i fajnie, że można się tak zabawić. Twoja wersja, wstyd się przyznać chyba lepsza, jeszcze się przyglądnę tym zdjęciom i różnicom... Lepiej się czuję na etapie fotografowania niż późniejszej obróbki, świetnie, że mogę się czegoś nauczyć...
Ty też nie żartuj, co to za obróbka?
Trochę balans bieli zmieniłem i ciut przyciemniłem.
A nikt w tym wątku nie porawiał bo nie ma czego się czepiać a choćby nawet coś, gdzies wypatrzeył to nie każdy lubi pchanie mu się z łapami w fotki i ludziska różnie reagują![]()
Ostatni landszafcik świetny, oryginał nawet bardziej mi sie podoba.
Bieszczady?
Z ostatniej "amerykańskiej" serii chyba najbardziej podoba mi się zdjęcie nr 321.
Reportaż ze spotkania Romów również ciekawy.
Pejzaż polski i miły dla oka, choć chyba sporo trzeba było wyciągać z cieni, przez co kolorystyka wydaje mi się minimalnie nienaturalna.
Mogłeś do tych krów podejść
Widoczki ,zdjęcia ładne ...
Ostatnie jakoś mi nie podchodzi ... chyba dla tego że ograniczyłeś strasznie pole widzenia ...