No to się wyżyję. A tak na poważnie to pierwsza i ostatnia mi się podoba, reszta przeciętna. Ot takie wycieczkowe jakie ja robię też zazwyczaj
.
Pierwsza to fajny widok i kolorystyka. Ostatnia to fajna kompozycja i kolory, ładnie to skomponowałeś
No to się wyżyję. A tak na poważnie to pierwsza i ostatnia mi się podoba, reszta przeciętna. Ot takie wycieczkowe jakie ja robię też zazwyczaj
.
Pierwsza to fajny widok i kolorystyka. Ostatnia to fajna kompozycja i kolory, ładnie to skomponowałeś
/*...................*/
/* ...........................*/
294 i 300 moze sie podobac, na 295 za duzo przepalow. Reszta nieciekawa.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
301 i 304 podobaja mi sie. Pierwszy bo uwazam ze to "rzadki" kwiatek i w kadrze go zawsze malo, a tu prosze, ladnie rozmyte tlo i widac tylko chaber. Drugie nie wiem czemu, po prostu podoba mi sie. Taki zwykly klos trawy w ladnym kadrze. Natomiast 305, sam nie wiem. Ladne kolory, ciekawa perspektywa, ale chyba za duzo tych rumiankow. Reszta nie wzbudza we mnie zadnych emocji.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ta seria, to już taka jaką lubię w Twoim wykonaniuŚwietnie!
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
304 dobra, pozostałe dla relaksu.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
dla mnie najciekawsza 305
Świetnie się relaksujesz, z pożytkiem dla naszych oczu. Bardzo udane fotki. Chyba ZD-50 w akcji?
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R