Ostatnie dwa świetne. Bardzo fajnie się układają w historię i coś opowiadają, choć są tylko dwa. Nie da się ukryć, że obiekty sam w sobie jest interesującyTylko trochę mi to ziarno nie leży, zbyt ostre moim zdaniem. Pokazuj więcej z ulicy
Pzdr
Ostatnie dwa świetne. Bardzo fajnie się układają w historię i coś opowiadają, choć są tylko dwa. Nie da się ukryć, że obiekty sam w sobie jest interesującyTylko trochę mi to ziarno nie leży, zbyt ostre moim zdaniem. Pokazuj więcej z ulicy
Pzdr
To jest to co lubię![]()
Dwie ostatnie foty świetne IMHO.
W załączonych z ogrodu wpadły w oko 281- gdzie kwiatki jakby pozowały i czarowały swoim pięknem, 283 i 285 świeży kolor zieleni do tego ładnie oświetlone i tym samym wydobyte z tła, 287- tego typu kadry są zawsze dla mnie ładne i miłe, 289- nietypowy widok na ulicy i mam mieszane uczucia nie wiem czy prosi o spodnie czy składa propozycję, 290- nawet w kraju wolności są jakieś granice a do tego rowerek świetny.
pozdrawiam Wiejo
Dzięki za komentarze. Całą tą historyjkę można opowiedzieć w jednym zdaniu – gość rozebrał się do majtek, co się nie spodobało temu w mundurze, który zapewne pełnił tam jakieś funkcje porządkowe, chociaż na innym placu NYC też paraduje taki w samych majtkach ( z gitarą) i nikt się do niego nie przywala, robi nawet za atrakcję turystyczną... Co do ziarna to po czasie widzę, że przesadziłem, taki grymas miałem wówczas.
Nie lubię i nie chcę wstawiać podobnych fot, chociaż miało by to oznaczać w oczach niektórych własny styl, więc znów zmiana klimatów – tym razem trzy majowe foty z mojego ogródka. I zdecydowanie się nie zgadzam ze stwierdzeniem, że fotografowanie ludzi jest ciekawsze czy w jakimś sensie lepsze niż fotografowanie badyli..., chociaż pewnie kolejnym razem znów jakieś ludziki się pojawią...
291.
292.
293.
Ostatnie foty total obsceniczne.![]()
291 i 293 - bardzo podoba mi się ta gra formą. Właśnie to, że to nie są badyle i listki, a wariacje na ten temat. Fiksacje autoraWery najs, I lajk.
ostanie trzy, własciwie to ostatnie dwa są świetnie.
Pierwsze z trójki też dobre ale mniej.
podobają mi się, forma i kolor ładnie wypełniaja kadry i przyciągają wzrok, działają na uspokojenie.
pozdrawiam Wiejo