277, ładna, prosta kompozycja. krople rosy rozświetlają kadr.
Podoba się mimo przepałów.
277, ładna, prosta kompozycja. krople rosy rozświetlają kadr.
Podoba się mimo przepałów.
Witam
Bardzo fajny reportaż z konkursu na najwyższą palmę. Ogląda się przyjemnie i z zaciekawieniem.
3 wiosenne kadry również przyjemne. Pytanie techniczne, na 277 rosa jest naturalna?
Pozdrawiam
Oczywiście, że tak - naturalna woda, chociaż muszę przyznać, że w tym przypadku rozpylona zraszaczemZamieszczone przez Ggrzesiek
![]()
Jestem pod naprawdę wielkim wrażeniem zamieszczonych reportaży: z manifestacji czarnej ludności przeciw dyskryminacji jakby dalej istniała segregacja, nastrojowych zdjęć z Tarnowa, z codziennego życia społeczności Żydowskiej, z parady Pułaskiego naszych rodaków, z konkursu palm wielkanocnych. Miłe wrażenia z testu kompozycji wykonanych 50 i zdjęć ze spaceru powstałych przy użyciu 50. Muszę jeszcze wspomnieć o portrecie na zdjęciu 226 które zrobiło na mnie wrażenie ujmując naturalnym pięknem . Pozdrawiam.
Wiejo – dziękuje za komentarz – to bardzo miłe słowa, motywują do wstawiania kolejnych fot. Tym razem znów kilka wiosennych klimatów. Wiem, że żadnej Ameryki nie odkrywam – pstryki na lub z mojego ogrodu zrobione dla relaxu jako, że zazieleniło się i zapachniało wiosną... Polecam każdemu nawet jak to się wiąże z upaplaniem w błocie – efekt teraeutyczny murowany (nawiązując do jednego z wątków)
279.
280.
281.
282.
283.
284.
285.
286.
287.
288.
Jak zwykle bardzo fajnie. Potrafisz pokazać typowe obrazki w nietypowy sposób. Bardzo podoba mi sie Twój sposób kadrowania. O technice nie będę pisał, bo specem nie jestem. W zdjęciach podoba mi się kadrowanie i światełko. Jest fajnie. Jest kolorowo. Jest niebanalnie![]()
Cała seria jak to u Ciebie... bardzo dobra, 286 podoba mi się najbardziej.
Odświeżam wątek. Tym razem tylko 2 zdjęcia z szuflady - z NY sprzed roku. Na nowe z USA trzeba jeszcze trochę poczekać - właśnie rozstrzygam dylematy na wakacje... Te dwie foty to krótka i w sumie dość banalna historyjka z Union Square. Najbardziej mi się podoba rowerek na drugiej focie. Czekam na Wasze opinie....
289.
290.
Ostatnio edytowane przez Karol ; 14.05.08 o 00:07
Ostatnie fotki dodają świeżego powiewu z tego, jakże policyjnego państwa
ps. rowerek super
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Rowerek faktycznie świetny
A co ten gościu robił na ulicy w takim, hm... mało seksownym stroju? Co to za akcja?