256 - kapitalny kadr![]()
256 - kapitalny kadr![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ktotek,
Wyprzedziłes TV. Fotki trzymają poziom. Pokazują w kilku ujęciach wydarzenie od zewnątrz i od środka. Wyróżniam pierwsze (Nr 256) - z jaką celebrą i widowiskowo jest niesiona palma, grupka straży oraz perspektywa pokazująca niezmierzoną jej długość i ostatnie (265) - święty i kolorowy las. Także podnoszenie palm ująłeś atrakcyjnie, z pełnym klimatem, te buźki dziewczęce też.
Duże uznanie.
Pzdr, TJ
Brawo fajna relacja.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Fotka 256.- podoba mi się to ujęcie
Zamieszczone przez kasprzyk
tak. Palma, żeby była zaliczona w konkursie musi stanąć. Proces stawiania palm jest bardzo widowiskowy - na Rynku przy ludziach z aktywnym udziałem co najmniej kilkunastu osób. W sumie to rozsądne bo bez tego nie byłoby problemem zrobienie dowolnie długiej palmy. Proces "produkcji" i stawiania palm jest doskonalony w tej społeczności od kilkudziesięciu lat...
Dziękuję za komentarze. Jutro pewnie wstawię jeszcze kilka fot bo mam niedosyt, że nie pokazałem w pełni tej barwnej imprezy...
niesamowitepierwsze i ostatnie bardzo dobre-"na ziemi" i w potem "w niebie". calosc bardzo dobra. az mi sie lezka w oku, a jak sobie zaczne wspominac te klimaty... buuu. nie to zebym jakos silnie za wsia tesknil, ale to polska wlasnie..
dziekuje i pozdrawiam
zapomnialem dodac-jak prosze o jeszcze...
no to raczej male misateczko a nie wies chyba...niewazne.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dziękuję za komentarze. K@czy - w pełni rozumiem Twoje odczucia - niektóre polskie klimaty są niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju - dostrzega się to bardzo wyraźnie szczególne z dalszej perspektywy. Zachęciłeś mnie do wstawienia kolejnych fot, miłego oglądania...
P.S. Ostatnie dwa zdjęcia przedstawiają laureatkę (podczas stawiania) - najwyższą palmę tegorocznego konkursu wraz z jej autorem. Jej wysokość musi budzić respekt...
266.
267.
268.
269.
270.
271.
272.
273.
274.
275.
Bardzo fajny reportaż z ciekawej imprezy![]()
Ładne wiosenne kadry.![]()
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr