ja jestem chetna, wystawiaj,ale juz![]()
ja jestem chetna, wystawiaj,ale juz![]()
Bardzo miłe kadry i zarazem pokazowa prezentacja możliwosci tego szkiełka
Tymi fotkami można ludzi zachęcac do kupna 50-ki
W zasadzie wszystkie są udane ale najbardziej leżą mi kompozycje 249, 250 i 253.
Lubię takie proste, "minimalistyczne" kadry, z wyrażnym motywem i nierozpraszającym uwagi tłem.
Podoba się![]()
Masz oko, czy to w reportażu czy w detalu. Wciągające zdjęcia, dobrze sie ogląda. Chętnie wracam.
Witam
Bardzo fajne. Jak widać zawsze można wypatrzeć coś interesującego, trzeba tylko umieć ... patrzeć.
Pozdrawiam
Jak zwykle ładne, niecodzienne makro,
ostatni reportaż wielce interesujący!
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Kurcze(ę)? ktotek, od czasu jak wstawiłeś swoje pierwsze fotki wykonane przy pomocy ZD -50, postawiłeś mnie w stan najwyższej gotowości do przyjęcia tego obiektywu pod swój dach. I tak jakiś czas temu się stało. Niestety jesienią, a i czasu zabrakło na okiełznanie tegoż. Dlatego z podziwem patrzę na Twoje fotki, bo widzę, żeś go rozgryzł, i pod Twoją ręką, czyni to co jajogłowi Olympusa, w kraju wiśni kwitnącej, umyślili. Podziwiam piękne fotki, z nadzieją na wiosenny czas dla mnie na poważne testy dla tego zacnego szkła.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Dziękuję za wszystkie komentarze. Macie rację ZD 50/2 to zacne szkło a w komplecie z body mającym LV to już zabawa na całego – zdjęcia się same robią
Tym razem pokazuje zdjęcia – jeszcze ciepłez dzisiejszego konkursu palm wielkanocnych w Lipnicy Murowanej. Konkurs odbył się już po raz 50-ty, wygrała palma licząca ponad 33 metry a nie była to najdłuższa palma – ta liczyła ponad 36 metrów jednak złamała się podczas skomplikowanej procedury podnoszenia jej, co widać na zdjęciu. Zrobiłem wiele fot i jak zwykle miałem problem wybrać te najlepsze. Foty pokazuję z tym większą przyjemnością, że ta ciekawa impreza odbywa się całkiem blisko miejsca gdzie mieszkam. Zapraszam do Małopolski...
256.
257.
258.
259.
260.
261.
262.
263.
264.
265.
Ho, ho
Świetny reportaż i ciekawie wypatrzone kadry. Chyba wybrales tyle, co trzeba, nie za malo nie za wiele.
Jako całość bardzo się podoba, z poszczególnych kadrów wyróżnilbym cztery ostatnie.
Świetny reportaż. Znakomicie wybrałeś zdjęcia, które dokumentują ten ciekawy konkurs. A swoją drogą, niezwykle skomplikowane jest podnoszenie takiej długiej palmy. Tak na marginesie, ile pracy muszą włożyć ludzie w przygotowanie takich okazów.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
To muszą postawić do pionu, żeby była zaliczona palma ?![]()
ciekawe rzeczy pokazujesz.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300