Ktotek, zjechałeś do naszego pięknego kraju na stałe? Czy tylko urlopik?
Ktotek, zjechałeś do naszego pięknego kraju na stałe? Czy tylko urlopik?
Rafał Czarny - to nie wątróbka - tylko lalki z tworzywa + chemia...
Czy zjechałem na stałe? - hmmm - dobre ale trudne pytanie - mieszkam w Polsce chociaż w ostatnich kilku latach w sumie dużo więcej czasu spędziłem w USA, do Ameryki póki co nie wracam, może turystycznie w 2008 roku. Są wakacje więc wypoczywam, postanowiłem nie wracać do mojej byłej pracy w Polsce i szukam czegoś nowego ale jak nie uda mi się znaleźć ciekawego zajęcia być może postaram się zawalczyć w Europie... Póki co walczę w Polsce - to dobre słowo - Polska to wspaniały kraj ale niektóre rzeczy przychodzą tu bardzo trudno, znacznie trudniej niż w USA - ot. chociażby bzdury jak dostawa Internetu, karta kredytowa itd... Nawet w supermarkecie klient sam musi sobie zapakować towar do toreb... Sporo ludzi tu jest bardzo przybitych wręcz zaszczutych a postawa części urzedników to wielkie nieporozumienie - jak się człowiek nie postawi to go będą bujać i odsyłać...
Takie moje uwagi na świeżo - za bardzo się rozpisałem...![]()
Po "krwistych" klimatach wrzucam coś lżejszego. Kilka spacer-pstryków z nowojorskiego Central Parku. Akurat takie fragmenty weszły mi w kadr - bez ambicji przedstawiania Central Parku jako całości.
146.
147.
148.
149.
150.
151.
152.
153. No i sprowadzenie na Ziemię...
Pewnie nie tak gorąco jak u nasale podoba mi się 152 no i 150 z wózkiem
![]()
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
Ciekawa seria, poza ostatnim, które jest mocno przeciętne. 152 chyba najlepsze.
Podobają mi się zdjęcia. Ktotek, zjechałeś już z Ameryki do domu, czy tylko urlop?
Rafał - zadałeś już podobne pytanie i jak umiałem odpowiedziałem - patrz wyżej, szukaj samego siebie - wytłuszczonym drukiemZamieszczone przez Rafał Czarny
![]()
prawie jak w filmie tylko 1 wesele i 3 zgony![]()
147 biedny Pan przygnieciony rowerkiem, pomogłes mu.
150 Smog w USA, witrzenie skarpet.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Zamiast gadać o sprzęcie czy co gorsza narzekać wziąłem dziś E-330 z Zuiczkamina łąkę. Łąkę pod lasem. Jedno z moich ulubionych miejsc. Nieco dalej psy szczekające w wiejskich zagrodach... - bardzo lubię takie klimaty. To był dobry czas, zostało po nim parę plików...
Ocena, komentarz – jak zawsze – mile widziane...
Acha – zdjęcia oczywiście już z Polski – ze wsi pod Tarnowem...
E-330 + ZD 50/2 + ZD 14-54/2.8-3.5
154.
155.
156.
157.
158.
159.
160.