Strona 24 z 139 PierwszyPierwszy ... 1422232425263474124 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 1386

Wątek: Moim Olkiem

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Olymp,
    Polska, to nie jest chory kraj, po prostu są kraje mniej i wyżej rozwinięte, akurat nasz kraj jest słabiej rozwinięty, nie tylko pod względem gospodarczym (24 - 25 miejsce w Unii Europejskiej), lecz co ważniejsze pod względem stopnia uorganizowania społeczeństwa i działania prawa (bardzo duża część krajan jest przekonana, że prawo jest po to, zeby je łamać).
    Pzdr, TJ

Awatar Peniek242
    Mieszka w
    KRK
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Fobia z lataniem nie pozwala mi tam poleciec wiec nie mam sie czym pochwalic... natomiast wydaje mi sie, ze kilka fot kolo siebie powinno tworzyc wyobrazenie calosci, podejrzewam, ze grajki to nie symbol nowojorskiego metra, bo oni sa wszedzie.
    Pzdr.

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    heh zawsze chcialem pojechac do USA, moze kiedys mi sie to uda. Foty super, fajny klimacik i te neony

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Odświeżam wątek, przez jakiś czas byłem nieobecny – nie miałem Netu po powrocie do Polski. Póki co zamieszczam dalej foty z USA. Tym razem dość hardcorowy show czy happening na jaki napotkałem na nowojorskim Union Square. Artystka rozłożyła się na chodniku i spędziła tam sporo czasu wzbudzając chwilowe zainteresowanie przechodniów. Pytania o znaczenie owego przedsięwzięcia ignorowała twierdząc, że nie ma nic do powiedzenie poza to co pokazuje. Przekaz zresztą chyba dość jasny i klarowny. Mam nadzieję, że Was też zainteresuje chociaż nie są to kolorowe kwiatki lub zachody słońca... Wszelkie komentarze jak zawsze mile widziane... - na temat zdjęć a nie kwestii będącej przedmiotem owego show...

138.

139.

140.

141.

142.

143.

144.

145.
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

| OlyJedi Awatar rrrradek
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Ktotek uważnie śledze kilka wątków, w tym Twój i powiem, że Twoje street mi się podoba. pokazujesz życie w niesamowitych kolorach. bardzo dobre kadry. co najważniejsze te zdjęcia mają TEMAT! to bardzo ważne IMO zwłaszcza w street. nie trudno iść na ulice i cyknąć parę fotek przechodniów. trzeba jeszcze zrobić takie foty aby miały jakiś TEMAT. jest tu parę osób na forum, które pokazują TEMAT i jesteś jedną z nich. Patrząc na te zdjęcia widze temat USA, pokazujesz codzienność tego kraju w bardzo ciekawy sposób, czasem gołębie, które są inne niż w każdym innym kraju, amerykańskiego policjanta, amerykańskie samochody i życie wielkiej metropolii no i takie odjazdy jak ta pani poniżej. Zdjęcia mówią "tylko w Stanach"

| OlyJedi
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Fajne serie - oglądam z zaciekawieniem
    Z ostatnich:
    119: fajnie wykorzystany patent z wodą i pokazana żywa ulica - odbicie wzmaga to wrażenie ulicy tętniącej życie, dodatkowo świetne kolory

132: całkiem fajny kadr. Tylko strość na buta i kasę? Ciekawe jakby wyglądało z ostrością i małą GO na instrument.

135: ładny kontrast, mam nadzieję, że nie są parą masz może ręcznie konwertowaną wersję BW?

147: zdjęcie dziwnie bo przyjemnie masakryczne

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria

hardcorek :P

no niezle pokazany klimat ktory zapewne artystka chciala uzyskac... dobre steetphoto!
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Masakra... ciekawa seria...
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Podobają mi się zdjęcia "artystki" babrającej się w wątróbce.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Awatar Peniek242
    Mieszka w
    KRK
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Dzemski bylby zadowolony no ostra akcja.