świetnie jak zwykle
zwierzyna makro i tele też znakomicie pokazana, z naciskiem na makro.
Zdecydowanie jednak wolę nowojorskie klimaty, ładnie to pokazujesz...
świetnie jak zwykle
zwierzyna makro i tele też znakomicie pokazana, z naciskiem na makro.
Zdecydowanie jednak wolę nowojorskie klimaty, ładnie to pokazujesz...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Świetne te zdjęcia reporterskie. Jestem pod wrażeniem. Gratulacje.
Union Square - doskonale pokazane
Dzięki za kolejne komentarze, wstawiam następne foty. Tym razem znów z Times Square – spędziłem tak kilkadziesiąt minut, zdjęcia sprzed kilku godzin a więc jeszcze ciepłe. Wcześniej była tam dość obfita ulewa, niestety asfalt zdążył wyschnąć, zostały kałuże, które starałem się wykorzystać...
E-330 + ZD 14-54 + ZD 50 na bezpiecznych czasach z ręki, nie było potrzeby wychodzenia poza 400 ISO...
113.
114.
115.
116.
117.
118.
119.
120.
Jako pojedyńcze to średnio, ale jako seria - bardzo ładnie!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ktotek,
Fajny reportarzyk, ze sztuczkami technicznymi. Najbardziej podoba mie się pierwsza fotka (113), która jest dobrym wstępem - plan ogólny z oddechem z przodu, jezdnia stała się podłogą sceny, na której to scenie szalony projektant zawiesił swoje dekoracje.
Co ja widze po raz n-ty w kapitaliźmie amerykańskim? - potworna jarmarczność, bardziej kiczowo jest chyba tylko w pasie krajów Wschodu - od Pakistanu do Filipin.
Pzdr, TJ
Z duza przyjemnoscia poogladalem Ktotek Twoje fotki. Zazdroszcze fajnej zabawy.
Czesc.Ch.
tak trzymaj, pomysł z wodą niby taki wyświechtany ale dobrze wykorzystany. Dobra robota
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Kolorowo, zywo i z glowa. Wrazenia z odbioru poteguje takze pora dnia.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" - A. Einstein
"Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." - G. Orwell
Piękne fotkiSuper odbicia w kałużach
Po prostu super
![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl