nie wiem czemu ale lubię ten wątek
![]()
nie wiem czemu ale lubię ten wątek
![]()
Zdjęcia jak najbardziej super... Najbardziej przypadło mi do gustu foto nr 72.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
ja teżZamieszczone przez celebrity plus
ale wiem czemu : jest dobry
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
rzeczywiście 72 bardzo ładne, ale mnie bardziej podoba sie 74 z ta flaga w tle. bardzo ładna kolejna seria. dzięki fotkom ktotek'a poznamy kawałek USA![]()
Bardzo udana seria. Zdjecie nr 72 robi wrazenie - moim zdaniem najlepsze z calej serii. Przypadlo mi do gustu zdjecie numer 74 - aniol a w tle amerykanska flaga, symbol narodowy. Sklania do refleksji.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" - A. Einstein
"Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." - G. Orwell
Obserwujac twoje foty moge powiedziec ze podoba mi sie twoj punkt widzenia swiata. To naprawde ciekawe ujęcia. Bardzo interesujace. Pokazujace inny swiat ale nie az taki inny.
...był Olek jest A6000
Dziękuję za komentarze- miło czytać, że moje fotki mają tak pozytywne przyjęcie... Wstawiam więc następne – kolejne z Times Square – miałem tam tylko chwilę ale coś zdążyłem pstryknąć. Wszystkie foty z ZD 50/2 Macro, przysłona 2.0 - szkło do streetphoto troszkę za długie ale z drugiej strony otwarte daje fajną plastykę obrazu... Poza tym od kilku dni go nie odpinam od body (zakochany?). Znów "nawiedzony" chciał mnie nawrócić na jedynie słuszną drogę...
77.- nie mogę odmówić sobie przyjemności zatytułowania - "wysadzę cię tam gdzie chcesz..."
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Dzisiejsze "danie" bardzo smaczne, wciągające zdjęcia
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Kolejny swietny reportazyk! Pokazani chyba przedstawiciele wszystkich kultur. Swoja droga czy czestym widokiem tam w NYC sa osoby stojace na chodnikach i w jakis sposob wystepujace, wyrazajace wlasne opinie?
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" - A. Einstein
"Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." - G. Orwell
jeden z najlepszych wątków na tym forum, szkoda że kiedyś się urwie jak wrócisz.