810, a potem 809 to moje faworytki tej wrzutki. Miło popatrzeć, Cerkiew widać wymaga remontu, zostawiłeś datek?![]()
810, a potem 809 to moje faworytki tej wrzutki. Miło popatrzeć, Cerkiew widać wymaga remontu, zostawiłeś datek?![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Piekna wrzutka.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ta jedna krowa jest niebezpieczna. Się patrzy
U nas nie ma łaciatych czarnych krów, są tylko wiśniowe.
A cerkiew urokliwa, masz ze środka ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Trudno znaleźć sposób na zdjęcie kirkutu aby nie było to tylko zdjęcie dokumentacyjne. Ten przez Ciebie jest faktycznie pięknie położony (pamiętam też u Bodzia). Bardzo ładne kadry (chociaż na 803 mogłeś te badyle u góry wyretuszować).
---------- Post dodany o 19:51 ---------- Poprzedni post był o 19:50 ----------
I dają różowe mleko?![]()
Nie będę oryginalny810 i 809 najciekawsze.
Była zamknięta, nie udało mi się wejść do środka ani zostawić datku, z zasady jedno i drugie robię. Szkoda bo wewnątrz jest ciekawy ikonostas, ale co się odwlecze...
Mogłem inaczej kadrować, zmienić perspektywę. Nie retuszuję zdjęć co do zasady.
Kolejny raz ciekawy ogląd świata, Twoim Olkiem, dziękuję.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ja też bardzo dziękuję za odwiedziny i miłe słowo.
Stary drewniany płot współtworzył klimat jaki lubię. Oczywiście nie każdemu musi się podobać, można też napisać, że jakieś krowy weszły w kadr. Inna sprawa czy kadr z płotem jest najszczęśliwszy, przy tym się nie upieram, chociaż ja tak lubię. Zauważ też (fota 813), że za tym płotem jest z górki, kadr był więc niejako naturalny - z wysokości oczu stojącego za płotem, nie wymagał jakieś gimnastyki
.
Dzięki za komentarz!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|