Dziękuje za komentarze!
Wrzucaj, wrzucaj, cala przyjemność po mojej stronie. Suwalszczyzna trochę daleko ode mnie ale chcę tam się wybrać...
Trzeba by było kupić im bilet i zaobserwować.
Na krowy jeszcze przyjdzie czas - przedwczoraj urzekło mnie stadko w zachodzącym słońcu w Beskidzie Niskim, w zagrodzie kapliczka... Tymczasem dla urozmaicenia konie- na krańcach Polski, pod Chełmem:
683.
684.
685.
686.
687.
681 - świetne.
Pozdrawiam.
Piękny krajobraz, piękne światło - 683.
Najbardziej przypadło mi do gustu 687.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Dziękuję!
Kolejne wakacyjne foty, jedziemy w stronę Podlasia. Nadbużański poranek po nocy spędzonej w namiocie w tym miejscu. Z jednej strony Polska z drugiej Ukraina, za plecami funkcjonariusze Straży Granicznej, którzy również spędzali tam część nocy w swoim samochodzie...
688.
689.
690.
Seria koni mi się bardzo podoba, tak uspokaja, piękne światło683 zwłaszcza ;d
pozdrawiam
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Fajny klimat mają ostatnie zdjęcia. Ta delikatna mgiełka miodzio.Najbardziej podoba mi się 690.
.... a Panowie ze SG pilnowali Ciebie byś nielegalnie nie przekroczył granicy, lub podjął jakiś uchodźców.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Konie fajne a najlepsze dla mnie 683 za ciekawe światło. Co do ostatnich...faktycznie klimat taki, że aż się chce przekraczać granicę![]()
683 za światło
690 za mgiełkę - lubię to![]()
Witaj po przerwie. Połowa urlopu minęła prawie bez neta
Z ostatnich 689 i 690 - super za światło i mgiełki![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||