Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę![]()
Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Błogosławieni co nie widzieli a uwierzyli
Ja tylko piszę jak mi to na 620-tce działa, na lv jest ciut lepiej ale tylko jak światło marne. W sumie mogę mieć walnięty układ af lub obiektyw o tym nie wiedząc bo nie miałem innego egzemplarza żeby porównać. A tego G2 z przejściówką to sam bym chciał potestować. A swoją drogą ciekawe jak 70-300 działa z Pen-ami. Ma ktoś taki zestaw?
Wyklikane z mobilka
o czym jest ten watek ??? i po co tyle kombinacji ??? mam olka e520 kupilem go z krotkim kitem i bylem bardzo zadowolony,ale odrazu po nim zakupilem kilka ksiazek i sporo grzebalem na tym forum zanim zadalem pytanie ( jakiekolwiek ) a puzniej nabylem statyw i to chyba jest odpowiednia kolejnosc ,a przynajmniej tak mi sie wydaje,puzniej dokupilem dluzszego kita starsza wersje i juz bylo super , czegos mi tam brakowalo to sie na 14 54 mm szarpnolem ,ale na razie to koniec bo wiem ze aparat za mnie zdjecia nie zrobi ,polecam tobie to samo rozwiazanie a raczej kolejnosc a przedewszystkim troszke obycia sie z aparatem i szkielkiem ,poczytaj troszke ,poogladaj fotki ,zobacz na jakich ogniskowych byly robione itp. itd. moze wcale nie musisz nic zmieniac tylko moze powinienes ogarnac to co masz...
ps. zycze powodzenia .....
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Czytaj co napisałem. AF po kontraście działa mi lepiej w słabym świetle z ZD 70-300, a jak już jest trochę jaśniej lepiej (szybciej) działa fazowy.
Pomijając 70-300 którego i tak nie będziesz pewnie używać, G2 z kitem przy takiej dopłacie to dobry wybór.
Wyklikane z mobilka
Ostatnio edytowane przez Moominek ; 26.06.10 o 14:38
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 26.06.10 o 18:37
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++