ups...zapomnialem wysteplowac, moja wina. Jutro wrzuce mam nadzieje kilka lepszych.
ups...zapomnialem wysteplowac, moja wina. Jutro wrzuce mam nadzieje kilka lepszych.
Ostatnie dwa bardzo ładne. Bardziej przemawia do mnie 23. Szkoda, że wody nie rozmyłeś dłuższym czasem i te kropki troszke przeszkadzaja. Pozdrawiam
24.
27.
Zwracam honor, zapewne piekne widoczki robia swoje, ale widac ze juz troche myslisz za nim pstrykniesz zdjecie, urzeklo mnie 22... Takiej mgly szukam od poczatku wakacji :P Niestety nie w Polsce te numery
Traktor ci nie wyszedl, ale to wina pogody, za to skalki... ahhh...
Pozdrowka
25 było z polarem ? niby proste jak pocztówka ale mnie osobiście takie ładne chmurki jakoś zawsze urzekają![]()
Hama Cir-polar; niebo wdzieczny temat ale w nim zadko wychodzi mi to co bym chcial osiagnac moze dlatego ze oko widzi wiecej niz najlepsza matryca, tak to sobie bede tlumaczyl![]()
Za 25:
Kurna trzeci raz poprawiam![]()
zZz
zastanawiam się jak by 25 wyszło z połówką - osobiście wole bawienie się przy robieniu zdjęcia niż potem przy kompie
a czy 26 po lewej jest ciemniej czy tylko mi się zdaje? coś tam ściemniałeśpołówka się może przekręciła
![]()