Dwa ostatnie widoczki wrzucone bardzo przyjemne w odbiorze. Co do zwierząt to sarna mi się podoba.
Pozdrawiam
Dwa ostatnie widoczki wrzucone bardzo przyjemne w odbiorze. Co do zwierząt to sarna mi się podoba.
Pozdrawiam
zimowo z okna, szkoda ze jeszcze nie zapalili swiatel na ulicy bo byloby lepiej, wiem ze ciemno...
21.
Brak świateł oddaje urokupodoba się tylko widzę to w takim kadrze:
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
20 jak najbardziej - podoba sięfajny klimat. Troszkę zaszumione no i duza fotka.
pozdrawiam robasss
Dwudziestka oddaje w pelni klimat polnocy...podoba sie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
20. niesamowite : ) Piękny klimat, fajne kadrowanie i urzekająca tonacja : )
21. przychylam się do propozycji kadrowej igorra : )
Pozdrawiam : )
Zimowe fotki bardzo ciekawe. Plenery godne pozazdroszczenia.
Fota 21 bez świateł ulicznych jest lepsza, ponieważ można się skoncentrować na głównym źródle światła.
Zdjęcie zyskuje na sposobie przekadrowania igorry.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Noooo panie... w koncu konkrety... Jak takie prace bedziesz wrzucal to tu czesciej bede zagladal, osobiscie ostatnia fote widze w kwadracie, nie inaczej, poprzednia- bardzo fajna panoramka, fajnie ci drzewka wyszly, nie wiem czy cos obrabiales ale pieknie...
pierwsze zdjęcie ładne drugie też ale....po co te obrzydliwy drut w prawym górnym rogu?![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"