W znacznikach img musisz mieć linki bezpośrednio do obrazków, a nei do stron z nimi.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
11 i 12 bardzo mi przypadły do gustu. Ciekawa obróbkaPrzyczepię się tylko do tego, że trochę krzywe (MSZ lecą w prawo).
Z ostatniej wrzuty 15 podoba mi się najbardziej (szkoda że z prawej ucięte). Panorama poprawna ale nic ciekawego. Posąg na 16 zbyt zlewa się z chmurami...
Fajny milusiński.
Twoje zdjęcia są bardzo sympatyczne w odbiorze, lecz ja zaklasyfikowałbym je bardziej do kategorii zdjęcia rodzinne, ponieważ model jest co prawda postacią pierwszoplanową, ale uwagę zwraca niestety również drugi plan. Musisz zwracać uwagę na to co obejmujesz kadrem w tle, a zdaję sobie sprawę, że w przypadku dynamicznego dziecka nie zawsze masz na to wpływ.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Jeśli mogę się wypowiedzieć to zgadzam się z Lifterem co do zdjęć 11-16, dodam że 14 chyba trochę krzywo. Natomiast 17 trochę jakby nieostre, ciemnawe i troszkę bałagan w kadrze. 18 byłoby bardzo fajne gdyby nie ta dłoń po prawej chociaż rozumiem że to mogła być asekuracja. Ale to tylko takie moje sugestie bo ja też cały czas się uczę.
Pozdrawiam.
Witaj
Pierwsze to sam wiesz ze calkowicie zle, obrobka polozyla fote , jakies biale obwodki wokol obiektu a takze straszne maziaje na niebie.\
Druga juz znacznie lepsze naturalniejsza, ladny kadr jak na taki centralny, no ale jak mawiaja miejce ma duzo takich niepotrzebnych elementow na ktore ty wplywu nie miales , lampa , jakis druty itp . a takze strasznie ciasno zamknales kadr w dodatku sfotografowalec en face co nie jest najorginalniejsze.Rowniez brak swiatla i niebo szare, takie bez wyrazu.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez bernard74 ; 31.01.11 o 18:48
Ludzie od reklamy McDonalda chyba w ogóle nie mają poczucia dobrego smakuCiekawie wypatrzone.