Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 3.08.14 o 01:52
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Kilka fotek 787
![]()
Jacek
www.jackowlew.pl
787 druga swietna![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jacek
www.jackowlew.pl
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jacek
www.jackowlew.pl
Fajna fotka, bo fajna perspektywa. Te awionetki na pierwszym planie wyglądają na miniaturki
Chyba w Polsce takich modeli się nie zobaczy. Też chętnie zobaczył bym reportażyk
Drimek zawsze mile widziany. Fajnie wyglądają lądowania na tym pasie. Trzeba by się chyba przed wieczorkiem kiedyś wybrać.
Ostatnio edytowane przez fazi75 ; 3.08.14 o 15:48
Ja tylko raz i to z mieszanymi uczuciami - kilka razy opóźniali start a powodów technicznych. Ale i tak było nieźle, ten którym miałem lecieć (Embraer) w ogóle nie odleciał, też z powodów technicznych - i tym sposobem zamiast we Frankfurcie wylądowałem w Pekinie. Od tego czasu staram się wybierać inne linie
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja