@Slawec,
po raz kolejny słowa uznania dla twoich przelotówek: są obłędne - za to moje są tak mizerne, że nawet nie ma co pokazywać![]()
@Slawec,
po raz kolejny słowa uznania dla twoich przelotówek: są obłędne - za to moje są tak mizerne, że nawet nie ma co pokazywać![]()
Slawec przelotowki swietne, Norwegian rowniez.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
a kiedy przerzucicie się na to:
http://www.marinetraffic.com/ais/pl/...m=2&level1=140![]()
samoloty się łatwiej fotografuje bo bliżej można podejść do nichBlisko cumują zazwyczaj jakieś tankowce, a na nabrzeżach to zazwyczaj można znaleźć Błyskawicę lub inny Dar Pomorza. A gdy jest coś fajnego to zazwyczaj można to zwiedzać, co wiąże się z tym, że jest cała masa ludzi dookoła. Reasumując - wolę samoloty: są szybsze i głośniejsze
![]()
Ostatnio edytowane przez Slawec ; 5.06.11 o 08:18 Powód: Automatyczne scalenie postów
Apache... zadziwiasz mnie, ja mieszkam w Łodzi to szanse na jednostki pływające wiadomo jakie mam, ale mieszkałem prawie 3 lata w Gdyni (i na pewno tam wrócę) i gdyby nie awaria dysku na którym to wszystko miałem, to zaprezentował bym tutaj (gdyby sie to tak dało) kilkaset, a może nawet więcej portowych zdjęć, robionych na tej samej zasadzie co lotnicze z banderą, nazwą statku (liniami)... naprawdę daje się, ale nie na nabrzeżu Kościuszki... i do statków daje się podejść bliżej, a jak kapitan łaskawy to i na mostku parę fot sie cyknie, w samolocie (pytam zawsze czy mógłbym) jeszcze mi się nie udało.
@Sawicjusz
Wiesz - ja całe życie w sumie mieszkam nad morzem. Może dlatego jestem obojętny na statki. Z drugiej strony to w sumie nikt nigdy nie nakręcił mnie na to bym bliżej popatrzył na statki - a odnośnie samolotów to od dzieciństwa się one ciągle przewijały![]()