jako, ze wszyscy przez to przechodza, to ja sie nie bede wychylal i tez przejde...
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Sądząc po czapce pilota to współczesne zdjęcie tylko stylizowane na staroć, ale nie bardo mi pasują te kółka od szklanek czy kieliszków![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
a jeszcze takiego tłuściocha znalazłem
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
czemu zdjecie po podlinkowaniu wyglada gorzej niz oryginal?? czy mnie sie tylko wydaje?
air show :: 11.jpg picture by kaczy997 - Photobucket
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 21.12.08 o 07:16 Powód: Automatyczne scalenie postów
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dorzucę eFa-16.Piknik lotniczy Łask 2003.
Olympus E420 + Zuiko 17,5-45
o, witam zolnierza
mam dla milosnikow latadel zagadke:
co to jest?
pzdr![]()
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 9.04.09 o 04:07