Do i z Młocin to się ciuchcią jeździło...No chyba, że to inne Młociny.
Do i z Młocin to się ciuchcią jeździło...No chyba, że to inne Młociny.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Teraz metrem, taka nowoczesność nam się przytrafiła
---------- Post dodany o 14:03 ---------- Poprzedni post był o 14:00 ----------
Kairys rządzi, też go kiedyś pstrykłem, jeszcze w Góraszce, muszę poszukać na dyskach, bo to nawet fajna fotka była![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Jeszcze ciepłe
Jacek
www.jackowlew.pl
A co tu tak cicho???
![]()
Jacek
www.jackowlew.pl
Piękny, nam się niestety nie udało zrobić takiej fotki....
---------- Post dodany o 18:14 ---------- Poprzedni post był o 18:11 ----------
Piękny, nam się niestety nie udało zrobić takiej fotki.... za późno przyleciał... no i nie mamy takiego dostępu jak Ty!
Pozdrawiam,
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty jackowlew.
Pomoże ktoś?
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Z wczoraj
![]()
Jacek
www.jackowlew.pl