Frankturt?
Ciekawe, chyba niedawno przerobiony.
Znalazłem ten sam samolot (UK 67001) w wersji pasażerskiej. Zdjęcie z 2009r http://www.planepictures.net/netshow.php?id=853212
Nawet nie wiedziałem, że mam coś nowego
Airbus 320neo
![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 1.05.16 o 00:16
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
@Rysiek_O strzały super a gdzie???
Jacek
www.jackowlew.pl
Autopoprawka, Google mnie oszukało. Link mówił o UK 67001 a przeniósł mnie do VP BUA
Zdjęcie UK 67001 z 2012r
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jacek
www.jackowlew.pl
Był już Rusłan (wrzucałem go, co?), pora na następnego olbrzyma: IŁ-76TD. Lądował w ubiegły poniedziałek na EPKT. Ostatnio jest tam częstym gościem. Tym razem spóźnił się o 2h, dzięki czemu mogliśmy na niego z Romkiem1967 popaczać. I tak zdążyliśmy na ostatnią chwilę.
Podejście do pasa.
Zamruczał nam nad głowami.
Romantyczny wieczór, Ilyushin w zachodzącym słońcu...
![]()
Ostatnio edytowane przez witwicky ; 1.05.16 o 21:51
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Fajnie. Ja ostatnio to głównie w Arbuzach A320 przesiaduję.
The question is, who cares?
Ostatnio na EPKT ląduje coraz więcej ciekawych maszyn, Najbardziej lubię te duże, bo w czasie lądowania/startu ryk silników wyrywa mnie z butów.
Tydzień temu Ilyushin 76-ty zawarczał a dziś istny zlot kolosów.
Najpierw lądował Boeing 744ER El-Al z Toronto - i tu nie mam zdjęć bo jeszcze spałem. Za to zdążyłem na lądowanie siódemek.
Koncertowo wylądował Boeing 777-258(ER)
Potem, w bardzo krótkim odstępie czasu od 777 wystartował Boeing 747-412. Obydwa samoloty lini El-Al
Przy okazji złapany wyścig Canadair CRJ-900LR z dwoma walcami i rozściełarką
Jeszcze odwiedził dziś EPKT jeden 777: Boeing 772ER Nordwind Airlines ale nie mam zdjęć bo zwyczajnie... nie zauważyłem go na FR...
Ostatnio edytowane przez witwicky ; 3.05.16 o 16:32
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
@ Ggolus, robi się z Ciebie rasowy spotter. Ciekawe maszyny i fajne fotki. Pozdrawiam
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3