Hmm, nie wiem czy to wina mojego monitora, czy co, ale strasznie jasne mi się widzą te zdjęcia z Le Bourget - nie widać na nich przejść kamuflażu, niektórych napisów eksploatacyjnych.
Hmm, nie wiem czy to wina mojego monitora, czy co, ale strasznie jasne mi się widzą te zdjęcia z Le Bourget - nie widać na nich przejść kamuflażu, niektórych napisów eksploatacyjnych.
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Bardo fajny debiut, tylko podpis bym umieścił w LD![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
imbrykus, fajnie Ci wyszedł ten Antonov.
Olympus OMD E-M5 II, M.Zuiko 12-40 mm F/2,8, HLD8G, Olympus E-510, ZD 14-42 mm, ZD 40-150 mm
http://galeria.olympusclub.pl/index.php?cat=15182
Dzięki. Wrzucam jeszcze jedno, reszta na Flickr jak ktoś by miał ochotę popatrzeć.
Antonov 124-100M-150 by Rafał Jędrasiak, on Flickr
Część zdjęć robiłem w ostrym słońcu, co spowodowało powstanie cieni, które starałem się zniwelować podczas obróbki. Być może trochę przegiąłem z rozjaśnieniem, jednak na moim monitorze (Eizo SX2262W) zarówno napisy, jak i kontury kamuflażu są dobrze widoczne. Sprawdziłem te foty także na smartfonie i miały bardzo zbliżoną jakość.
Przejrzałem Twoje foty z linku i widzę, że mamy podobne zainteresowania. Jeśli miałbyś ochotę, to możesz wrzucić coś do moich wątków. Mam nadzieję, iż nie uraziłem nikogo tą bezczelną krypciochą.
Dziś wrzutka maszyny, która obecnie zasługuje na miano klasyka ; Morane-Saulnier MS.760 Paris, rzecz jasna z Le Bourget '15.
![]()
Operator ja mam tak samo jak pisał ronin75, zdjęcie powyżej jest nie kontrastowe z wypalonym niebem, a właściwie jego brakiem. Dla dokumentacji ok, ale
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Rysiek_O, Antek trafiony w stolicy. Jutro startuje.
---------- Post dodany o 23:26 ---------- Poprzedni post był o 22:57 ----------
No to na dobranoc
Embraer ERJ-170 by Rafał Jędrasiak, on Flickr