|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nic w tym dziwnego - pilot zajmuje miejsce za operatorem uzbrojenia, który siedzi z przodu, jakkolwiek ta wersja jest akurat dwusterem.
Tym razem prawdziwy rodzynek na ILA '14 - maszyna o takim samym przeznaczeniu jak poprzednik, a mianowicie TAI T129 ATAK (turecka odmiana włoskiego śmigłowca A129 Mangusta).
![]()
Wczorajszy gość,unikat.
![]()
Jacek
www.jackowlew.pl
ZSU to prawdziwa perełka. Masz wersję z szerszym kadrem - tak aby całe skrzydła były widoczne?
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Polecam obejrzenie zdjęć lotniczych kolegi z Canonierów, którego uważam za jednego z najlepszych fotografów amatorów na świecie w zakresie zdjęć lotniczych. Uczta dla fanów lotnictwa pewna. Można się duuuuużo nauczyć. Zwracam uwagę jak powinny wyglądać na zdjęciach śmigła w czasie lotu bądź kołowania samolotów. To nasz chłopak mieszkający w Zurichu. googlować: danielrychcik
Jacek
www.jackowlew.pl
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Z takim sprzętem co on posiada też bym takie foty strzelał.Nie wiem czy widziałeś jeden z jego obiektywów większy od dziecka rocznego takie fajne zdjęcie miał jak jego dziecko stara zobaczyć co tam jest na szczycie tej tuby.Mi osobiście nie podoba się jak się piszę zobaczcie ten to mistrz świata można się od niego uczyć nawet słabym sprzętem można zrobić świetną fotkę ale trzeba mieć dojścia żeby np. w locie pocykać inne statki powietrzne,na pokazach mieć dostęp do miejsc najlepszych itd. itd.
![]()
Jacek
www.jackowlew.pl