Dziekuje za pomoc. Postaram się skorzystać i zobaczymy jak bedzie.
Dziekuje za pomoc. Postaram się skorzystać i zobaczymy jak bedzie.
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Transportowe dostojnie pozowałyJedynie wyciął bym ( nawet kosztem zaburzenia proporcji zdjęcia) ten baner przed Alenią.
Lato w pełni, weekend dopiero się rozkeca, co powiecie na wczasy z TUI? Samolot zaraz odlatuje![]()
Rysiek_______________
Pusto i cicho, chyba wszyscy na wczasach. No to jako dyżurny wrzucam kolejną fotkę z pozdrowieniami.
Rysiek_______________
Ładnie, ładnie... A ja mam przerwę w "lotnictwie". Choć może jeszcze o coś w tym roku zahaczę - został Mielec w Sobotę, może Radom... Tak to co najwyżej "spacerek" do Łososiny lub Krosna. Spartan fajny, sylwetka jakby transportowe nadmuchane Bronco (krótki) - ciekawe jak to lata - może być dość zwrotny![]()
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
Podobają mi się wentylatorowe śmigła tego Airbusa A400M Atlas. Ciekawie to wygląda.
Pozdrawiam
Kolejny temat który przeglądam z zapartym tchem! Uwielbaiam spędzać czas na wszelkiego rodzaju lotniskach i podziwiać wszystko co lata! Przyznam się, że kilkakrotnie próbowałem wrzucić swoje zdjęcie na lotnictwo.net.pl ale jak na razie z marnym skutkiemTutaj z kolei wrzucę zdjęcie, które wywołałem z RAWa - z jakim skutkiem? Oceńcie, bo mnie niestety kompetencji brak.
Trust your captain .... but keep your seatbelt securely fastened.
Na koniec przeglądu maszyn z Le Bourget 2013 wrzucam samoloty bardzo rzadko prezentowane, przede wszystkim ze względu na znikomą ilość wytworzonych płatowców.
An-70 ; powstały tylko dwa prototypy tego transportowca. Zdjęcie przedstawia latający egzemplarz (drugi ze zbudowanych) tej unikatowej maszyny. Jest to obecnie jedyna alternatywa dla konkurencyjnego A400M Atlas.
An-158 jest powiększoną wersją pasażerskiego An-148 (wydłużony kadłub z większą ilością miejsc). Oprócz prototypu zbudowano jak dotąd dwie sztuki tych maszyn dla linii lotniczych Cubana.
Su-35S był jedną z największych gwiazd salonu (światowa premiera poza Rosją). Wyprodukowano 10 myśliwców z 48 zamówionych przez Siły Powietrzne Rosji (WWS). Do fotki dorzucam video prezentujące niewiarygodne manewry tego odrzutowca w czsie pokazu dla publiczności na tegorocznym Le Bourget.
Ostatnio edytowane przez Operator ; 15.08.13 o 14:59
Ciekawa Twoja prezentacja Operator. Transportowiec dostojnie masywny a mysliwiec drapieżny bardzo.
Kawałek wyrafinowanej techniki.
Rysiek_______________
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO