Strona 601 z 1051 PierwszyPierwszy ... 101501551591599600601602603611651701 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6.001 do 6.010 z 10501

Wątek: Zdjęcia lotnicze

| OlyJedi
    Siła reputacji
    31
    Moja galeria

Odp: Zdjęcia lotnicze

Cytat Zamieszczone przez Mouson Zobacz posta
    A tu widze NĘDZA FOTOGRAFICZNA. Ani kadr ani obróbka nie ponoszą w chmury.
    W sumie powinno być tylko błekitne niebo. Bo samolot jest niewidzialny przecie
    Pozdrawiam, Andrzej.
    E-30 | ZD 12-60 | ZD 50-200 SWD | ZD 70-300 | Sigma 105 | Falcon 8 | sporo manualnych stałek M42

| OlyJedi
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Amigo! Zobacz posta
    W sumie powinno być tylko błekitne niebo. Bo samolot jest niewidzialny przecie
    jesli artysta chcialby tak - to jest to jakis kierunek. Nawet gdyby bylaby to slepa uliczka. Ale to sie nazywa swiadome kreowanie .

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

k@czy, jak wypowidales sie o fotografii lotniczej mialem wrazenie, ze jasne dla Ciebie sa pojecia kadrowanie, dynamika. A tu widze NĘDZA FOTOGRAFICZNA. Ani kadr ani obróbka nie ponoszą w chmury.
    Ale moze jakies konkrety...? Moglbys swoja wiedza oswiecic mnie - nedzarza i pokazac na przykladach jak Sztuka wygladac powinna?
    Wszyscy sie moze czegos nauczymy- na przyklad jak na bezchmurnym niebie i bez smigiel samolotu pokazac dynamike?
    Pewnie nie zauwazyles w swojej wielkosci, ale juz kilka razy wspominalem na forum, ze jest ze mnie inwalida fotograficzny- ani zadnej szkoly skonczonej nie mam, ani ksiazki nie przeczytalem, zadnego kursu- nawet korespondencyjnego nie ukonczylem.
    Czasami nawet aparat do gory nogami trzymam. Nie mowiac o tym, ze najczesciej robie swoje wyfociny na AUTO. Do tego jeszcze dochodzi wada wzroku, watpliwe zdrowie psychiczne, podejrzane pochodzenie, malo przydatne wyksztalcenie i juz masz wypisz-wymaluj glupka wioskowego, przy ktorym pies Cywil jest niemalze Einsteinem.
    Z moim zdaniem nie liczy sie nawet automatyczna sekretarka, moj otwieracz do piwa i nawet celnik na granicy nie zwroci na mnie uwagi, chocbym trzymal reku cztery glowice atomowe.
    Taki jestem beznadziejny.
    Jestem w stanie zepsuc kulke od lozyska i nie wychodzi mi kompletnie nic- nawet wlosy.
    Reasumujac- kompletna ofiara lasu ze mnie.
    Jesli o czyms zapomialem, to prosze- przypomnij

jesli artysta chcialby tak - to jest to jakis kierunek. Nawet gdyby bylaby to slepa uliczka. Ale to sie nazywa swiadome kreowanie .
    Nic nie zrozumialem, ale to pewnie przez to, ze nie wzialem tego samego, co lekarz tobie przepisal. Dalbys rade to przelozyc na jakis bardziej zrozumialy, dla mnie nedzarza fotograficznego, jezyk?
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi Awatar rol6
    Mieszka w
    Skórzewo/Poznań
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria

k@czy - może się nie znam, ale to Twoje B2 bardzo mi się podoba, a to F-16 z napędem mięśniowym jeszcze bardziej.

Ale, żeby tak od razu taką samokrytykę składać... ... i to bez walki?
    OMD, kilka puszek i wiadro słoików

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria

Prezesie ja to nawet nie mogę pochwalić bo zaraz będzie że TWA
    The question is: What is a Mahna Mahna?

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

k@czy, jak wypowidales sie o fotografii lotniczej mialem wrazenie, ze jasne dla Ciebie sa pojecia kadrowanie, dynamika. A tu widze NĘDZA FOTOGRAFICZNA. Ani kadr ani obróbka nie ponoszą w chmury.
    Userze Mouson to jest niedopuszczalny, frontalny atak i nieuzasadniony atak na k@czego, to nie ma nic wspólnego z dyskusją o fotografii, a mieszanie do tego Pani / Pana Nędzy i obrzucenie Jego /Jej epitetami , to coś co będzie wymagało zorganizowanego odporu.
    Proszę o wskazanie udanego dynamicznego Twego kadru z pokazanym w zacytowanym przeze mnie zdjęciu bombowcem sił powietrznych USA.
    Jeżeli nie wskażesz , obiecuję zorganizowanie fotopopojedynku miedzy k@czym a Tobą na uzgodniony z Wami temat, niech wspólklubowicze kunszt Wasz ocenią i rozsądzą w demokratycznym glosowaniu.
    Pozdrawiam AP.

http://i89.photobucket.com/albums/k2...9/P8220668.jpg
    Ostatnio edytowane przez apz ; 11.01.12 o 11:36
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar adambieg
    Mieszka w
    Miasto nad Brdą
    Siła reputacji
    110
    Moja galeria

Popieram zdanie Andrzeja. Nie jesteśmy tu, żeby robić jazdy i obrzucać się epitetami. Mouson pokaże nam swojego B-2 i zobaczymy, który lepszy.

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria

Bardzo prosze o spokoj i wklejanie lolotow, a nie potyczki slowne!

Dawac FOTKI!

pozdrawiam serdecznie
    Janek
    Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez k@czy Zobacz posta
    Dalbys rade to przelozyc na jakis bardziej zrozumialy, (-), jezyk?
    Właśnie! Dałbyś radę?
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

A tu widze NĘDZA FOTOGRAFICZNA. Ani kadr ani obróbka nie ponoszą w chmury.
    Czy Ty czasem na warsztaty w zlodziejowie nie chodzisz??Zauwazylem wlasnie ,ze tego typu artystyczno,profesjonalne,a w zasadzie durne i puste zwroty co niektorzy zaczynaja stosowac po uczestnictwie w tamtej komedii.Jeszcze uzyj NO PANIE,KADR CIAZOWY,CIAZY OBRAZ PO PRAWEJ,ODNALAZLEM SIE.....Kurde,bede miec Ciebie za artyste.A jeszcze jak napiszesz ,ze autor cos zrobil a on tego nie robil to nawet poklony Ci bede robic.
    Dziwie sie ,ze nie zaproponowales Ikara w LD bylo by DZIELO Z HISTORIA