Ale moze jakies konkrety...? Moglbys swoja wiedza oswiecic mnie - nedzarza i pokazac na przykladach jak Sztuka wygladac powinna?
Wszyscy sie moze czegos nauczymy- na przyklad jak na bezchmurnym niebie i bez smigiel samolotu pokazac dynamike?
Pewnie nie zauwazyles w swojej wielkosci, ale juz kilka razy wspominalem na forum, ze jest ze mnie inwalida fotograficzny- ani zadnej szkoly skonczonej nie mam, ani ksiazki nie przeczytalem, zadnego kursu- nawet korespondencyjnego nie ukonczylem.
Czasami nawet aparat do gory nogami trzymam. Nie mowiac o tym, ze najczesciej robie swoje wyfociny na AUTO. Do tego jeszcze dochodzi wada wzroku, watpliwe zdrowie psychiczne, podejrzane pochodzenie, malo przydatne wyksztalcenie i juz masz wypisz-wymaluj glupka wioskowego, przy ktorym pies Cywil jest niemalze Einsteinem.
Z moim zdaniem nie liczy sie nawet automatyczna sekretarka, moj otwieracz do piwa i nawet celnik na granicy nie zwroci na mnie uwagi, chocbym trzymal reku cztery glowice atomowe.
Taki jestem beznadziejny.
Jestem w stanie zepsuc kulke od lozyska i nie wychodzi mi kompletnie nic- nawet wlosy.
Reasumujac- kompletna ofiara lasu ze mnie.
Jesli o czyms zapomialem, to prosze- przypomnij
Nic nie zrozumialem, ale to pewnie przez to, ze nie wzialem tego samego, co lekarz tobie przepisal. Dalbys rade to przelozyc na jakis bardziej zrozumialy, dla mnie nedzarza fotograficznego, jezyk?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
k@czy - może się nie znam, ale to Twoje B2 bardzo mi się podoba, a to F-16 z napędem mięśniowym jeszcze bardziej.
Ale, żeby tak od razu taką samokrytykę składać...... i to bez walki?
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Prezesie ja to nawet nie mogę pochwalić bo zaraz będzie że TWA![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
Userze Mouson to jest niedopuszczalny, frontalny atak i nieuzasadniony atak na k@czego, to nie ma nic wspólnego z dyskusją o fotografii, a mieszanie do tego Pani / Pana Nędzy i obrzucenie Jego /Jej epitetami , to coś co będzie wymagało zorganizowanego odporu.
Proszę o wskazanie udanego dynamicznego Twego kadru z pokazanym w zacytowanym przeze mnie zdjęciu bombowcem sił powietrznych USA.
Jeżeli nie wskażesz , obiecuję zorganizowanie fotopopojedynku miedzy k@czym a Tobą na uzgodniony z Wami temat, niech wspólklubowicze kunszt Wasz ocenią i rozsądzą w demokratycznym glosowaniu.
Pozdrawiam AP.
http://i89.photobucket.com/albums/k2...9/P8220668.jpg
Ostatnio edytowane przez apz ; 11.01.12 o 11:36
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Popieram zdanie Andrzeja. Nie jesteśmy tu, żeby robić jazdy i obrzucać się epitetami. Mouson pokaże nam swojego B-2 i zobaczymy, który lepszy.
Bardzo prosze o spokoj i wklejanie lolotow, a nie potyczki slowne!
Dawac FOTKI!
pozdrawiam serdecznie
Janek
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Czy Ty czasem na warsztaty w zlodziejowie nie chodzisz??Zauwazylem wlasnie ,ze tego typu artystyczno,profesjonalne,a w zasadzie durne i puste zwroty co niektorzy zaczynaja stosowac po uczestnictwie w tamtej komedii.Jeszcze uzyj NO PANIE,KADR CIAZOWY,CIAZY OBRAZ PO PRAWEJ,ODNALAZLEM SIE.....Kurde,bede miec Ciebie za artyste.A jeszcze jak napiszesz ,ze autor cos zrobil a on tego nie robil to nawet poklony Ci bede robic.
Dziwie sie ,ze nie zaproponowales Ikara w LD bylo by DZIELO Z HISTORIA
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie