Najlepszego dla Użytkowników i Kibiców Wątku Lotniczego Olympusclubu! Wesołych Świąt i Dosiego Roku !
AP.
Najlepszego dla Użytkowników i Kibiców Wątku Lotniczego Olympusclubu! Wesołych Świąt i Dosiego Roku !
AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Witam w 2012. Nie bez przyczyny, moim pierwszym zdjęciem w tym roku jest wyciągarka. Może uda się wyciąnać jakieś fotki. Śmiało podczepiajcie się....i jazda. No tak, wiem; słabe światło i paskudna pogoda,..... ale od czego szuflada?
Pozdrawiam
na zdjęciu wyciągarka szybowcowa na EPKM (Katowice -Muchowiec)
![]()
Wszystko jest trudne nim stanie się łatwe...
E-520, ZD 14-42, 14-45, 40-150, 70-300
Prezentuje sie ladnie w tych kolorach![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Brawo Juras! Moja szuflada jest pełna, ale przegródka ze zdjęcami lotniczymi nadal pusta. Byłem w grudniu pod Frankfurtem, samolotów pełne niebo, ale pogoda "mleczna" Ale wrócę tam jeszcze!Pozdrawiam
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Prosze. Czekam w rewanzu na cos rownie latajacego.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
K@czy, żeby Cię przebić to trzeba by było zfocić latający dywan i to w locie, albo faktycznie drzwi od stodoły by było patriotycznie...... Nooo pojechałeś . My biedni krajanie takich widoków nie mamy niestety.
Prezesie a co na to Pentagon, i te wszystkie instytucje na trze litery ???![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 10.01.12 o 03:37
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++