To i ode mnie MI... tylko z mniejszą cyferką i większą kabinąCiekawe czy gdzieś w polsce jest jeszcze jakaś sztuka, wie ktoś ??
To i ode mnie MI... tylko z mniejszą cyferką i większą kabinąCiekawe czy gdzieś w polsce jest jeszcze jakaś sztuka, wie ktoś ??
Jacek
www.jackowlew.pl
Zrobiłem ostatnio na terenie tego "cmentarzyska" trochę zdjęć, nie wiem czemu, ale MI-6 zrobił na mnie piorunujące wrażenie. Właściwie to tylko jego MI szkoda i chętnie bym zorganizował sponsorów na "muzealną renowację", ale z tego co już się dowiedziałem, to o wszystkie maszyny stojące na terenie jest niezła awantura i prędko to się nie rozwiąże, a maszyny niszczeją...
Piękne te Wasze MI, maszyna robi wrażenie, ja bym się jej bała jak by mi koło ucha przeleciała![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
To jeszcze jedno, kolega mi pstryknął jak był "koło ucha", przy okazji pierwszy raz pokażę gębę na forum...
Jacek
www.jackowlew.pl
Jacek
www.jackowlew.pl
Awantura jest między prywatnymi inwestorami, a wojskiem, które teraz podobno ma fundusze na muzea... prywatnym, też unia dopłaca, a taki temat jest naprawdę wart walki, gdyby odnowić tylko te maszyny, które tam stoją, to była by już naprawdę piękna kolekcja.
no, no, no...
jakaś długa lufa zwisa Ci z szyi czy to ZD 70-300?
gęba OK a Mi urodziwe, a tak swoją droga to gdzie jest to cmentarzysko?
@jackowlew
to czerwono białe to MI8 a to zielone to jakie?
dla takiego laika jak ja to i tak się ryk silnika i siła podmuchu liczy ale obrazki pooglądać lubię:P
a co do tego Muzeum w Krakowie to faktycznie jest super i jest co pooglądać, ale trzeba tam chyba by pojechac jak nie ma pokazów bo jedno z drugim pogodzić nie bardzo idzie, za dużo się dzieje![]()
Ostatnio edytowane przez jarmana ; 22.08.11 o 19:53 Powód: niskończony post
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Jacek
www.jackowlew.pl