Coś z dzisiejszego pikniku w Łososinie Dolnej:
![]()
Coś z dzisiejszego pikniku w Łososinie Dolnej:
![]()
fajne fotki. mam na myśli te powyżej z pikniku i tą wcześniejszą ze śmigłowcem i "a kuku"![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Dwuplatowiec swietnie ustrzelony.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Juka Jurgisa Kairys'a
e-420 + ED 14-42 mm f/3.5-5.6 + ED 40-150mm 1:4.0-5.6
<br><br>
no to chyba mu się maszynka zmieniła, albo ktoś ja przemalował, bo jak byłam na pokazie 27-28.06.2009 to latał w innych barwach. Latał akurat w oba dni wiec mam sporo jego ujęć ale za każdym razem miał srebrno białą maszynkę z trupią czaszką z dynamitem Chciałam załączyć zdjęcie ale niestety nie mogę wgrać załącznika więc na razie fotki nie będzie. Może wstawię na chwilę zdjęcia na blog i potem dołożę tu link bo nie wiem jak inaczej można tu wstawić. kiedyś to zarządzanie załącznikami mi zadziałało a teraz nie chce.
P.S.
no i w czasie dodawania mnie wylogowało a po ponownym zalogowaniu udało się tu wstawić zdjęcia maszynki Jurgisa.
Mi się najbardziej podobał pokaz Jurgis kontra "warszawa walczy" - w niektórych ustawieniach i momentach wyglądało to bardzo dramatycznie, ale wątpię, żeby ten post wytrzymał takie obciążenie załączników![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez jarmana ; 22.08.11 o 14:47
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
To ja teraz muzealna.
![]()
Jacek
www.jackowlew.pl
@alastor - piękna maszynka w tym świetle. Chętnie bym się przejechała na pokaz w Radomiu, ale właśnie w ten dzień jadę nad Bug a konkretnie do doliny Liwca i mam rozplanowana każdą godzinę a jeszcze czasu mi chyba braknie![]()
@jackowlew - to chyba jakiś śmigłowiec co?wygląda jak brzuszek chrabąszcza w tym ujęciu :P
@pho - że ma 2 maszynki to nie wiedziałam
Przy okazji jeszcze z pokazu jurgisa i warszawy (nie wiem jaki to samolot) takie dziwne ujęcia
1. jurgis z warszawą pozorują walkę, ale wpadli mi prosto w słońce
2. skleili się razem i można by pomyśleć że to jeden samolot
3. jurgis zaatakował skrzydło warszawy![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez jarmana ; 22.08.11 o 18:26 Powód: załączniki
Jacek
www.jackowlew.pl