Buran.
Rolleicord, Canon
flickr
Według mnie Discovery![]()
Olympus E420 + Zuiko 17,5-45
Chyba jeden z poniższych:
Columbia
Challenger
Discovery
Atlantis
Endeavour
Enterprise.
Ę Fąs Łan?
Kossuth Lajos azt üzente: Utepitesz regimente. Ha még egyszer ezt üzeni, Kupkerekesz hajtasz neni!
A może to Łoś.
podpuscilem was troszke
to makieta. 1:1, ale drewnianamozna wejsc, w srodku tez wyglada jak prawdziwy, ale czasami rzuci sie w oczy jakis wkret do drewna wystajacy tam i owdzie
za to juz sie nie dziwie, ze wolaja na to "latajaca cegla"-bo to jest cegla
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Za pozwoleniem szanownych kolegow...
Ja tez mam w mojej kolekcji samolot no to sie nim pochwale.
Na pewno byscie z niego wydusili cos lepszego bo ja jeszcze nie kontroluje za bardzo wszystkich suwaczkow![]()
ooooo!
rzadki widok erbasa czystadziwientnascie w spoczynku. ukryty dziob zdradza pospieszne posilkowanie sie przy pasniku zapewne... kolor ubarwienia wskazuje na samiczke w okresie legowo-latawcowym. jesli sie nie myle, to chyba trafilas ja w okresie wy-, albo zaladunkowym. w tle widac straznice, na ktorej koczuja kontrolerzy, zwani potocznie w gwarze gapiowskiej-kanarami. ciekawy i interesujacy widok
zapytam tylko, czy te zaparowania to wynik roztaczajacej sie woni z pasnika, czy tez podniecenia lani?
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++