Fotki, bomba...Tylko pozazdrościć,...
Ech z czego wy żyjecie, że macie czas na to![]()
Musze chyba w lootto zagrać![]()
Fotki, bomba...Tylko pozazdrościć,...
Ech z czego wy żyjecie, że macie czas na to![]()
Musze chyba w lootto zagrać![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Te imprezki są głównie w weekendy. Komunikacja w Czechach? Śmiesznie tania i zorganizowana (kolej, zapewniona wahadłowa komunikacja autobusowa, parkingi...).Zamieszczone przez zibi1303
Wstęp na CIAF 2007 - 200kc (cca 30zł), NATO - bezpłatnie.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Radom 20zł, CZechy albo zdarma albo 20-30 zł...Kasę to tylko trzeba mieć na dojazd ewentualny. Ale jak zbierzesz na samochód dla 4 osób to wychodzą malutkie pieniądze - w knajpie na piwo wydasz więcej w mieście...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
19, fajny ten samochodzik
Dobrze tam macie w tych Czechach, zazdroszczę zwłaszcza dróg.
Trzy lata pod rząd jechałem przez Czechy do Włoch i z powrotem na wywczasy i co roku dróg przybywa.
Obiad w brnieńskim Pegazie - 150kc; dobre piwo (np. pszeniczne) 25kc.Zamieszczone przez lessie
Autostrady? Czesi chcą się wyrobić przed końcem roku - vide Schengen... pracują przez 7 dni w tygodniu...
Hehe ale dla mnie to już wyprawa... z nad morza i koszty inne
/*...................*/
/* ...........................*/
To sie wtedy bierze urlop na 4 dni i po sprawie![]()
zibi - wobec tego olej pokazy, bierz szkła i pod płot Malborka albo Powidza, i już masz nad głową Migi i Suczki. ZA Darmo.
A jeszcze lepiej - Gdańsk-Rębiechowo i jazda...zaczniesz od cywilnych, ruch masz większy niż ja we Wrocławiu..
a żebyś już w ogóle miał łatwo to proszę - mapka, kontakt do spotterów z 3M, fotki z każdego miejsca na mapce itd...
http://www.epgd.net/spotting.htm
http://jetphotos.net/showphotos.php?...owo%20-%20EPGD a tutaj to co można zrobić w tej okolicy
i teraz jak się nie weźmiesz za foty to znaczy że leniwy jesteś a nie że nie masz czasu i kasy![]()
Sebastian
fajny zestaw systemuZamieszczone przez daghda
![]()
Sebastian