świetne w odbiorze- bardzo dobre technicznie. 2 to chyba foto humor?![]()
świetne w odbiorze- bardzo dobre technicznie. 2 to chyba foto humor?![]()
Absolutnie - CASA C-295M na serio takie cuda potrafi(podobnie jak C-17 - w Ostravie nie latał, ale w Brnie już tak)
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Jedynka - sam miód. Ten bonus w prawym górnym rogu dodaje fotce dynamiki.
Reszta też świetna, bardzo podoba mi sie ten żółty helikopter.
jeju...jednak to prawda że Spartan robi pętle..Żałuję że w Brnie go nie ruszyli ze stojanki...
Widzę że fajnie było. Zazdroszczę Spartana w locie i tego malowanego Eurocoptera..
Fajną masz córę, szkoda że nie zrobiłeś tej foty z galerii szerzej, żeby było odniesienie do maszyny
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
@ Woytec - co ja się naczekałem, żeby te dwa hiszpańskie F-18 w końcu tam przyleciały
@ Lessie - to nie moja córka ale tego kolesia w koszulce z karatemFota cyknieta przez przypadek i bardzo szybko - mnie sie podoba
Kolejne foty:
6 - KC-135 Stratotanker
7 - Spartan
8 - Mi-24/35
9
10 - Grippen (Eurofighter Typhoon F2 by 11 Sq RAF Marham)
8 i 9 są ekstra![]()
dawaj dawaj....fajne foty
9 to Zlin 142
10 to Grippen,
coś mi pachnie że to znowu Tomasz Merta kręcił beczki nad Ostravą - jak ja lubię tego Pepika, nasze Fki będą musiały za rok dać z siebie wszystko żeby go przebić..
Wrzuć Stratotankera jak masz w całości
Sebastian
Że tak powiem za Anusiakiem "ja pierdacze fajnie było" - jak ja lubię takie klimaty. Żałuje że we wrześniu nie mogę się wyrwać z Poznania. Jeżeli jakieś imprezy będą się kroić to dawać info nie odpuszczę
póki co to raczej większych imprez w tym roku już nie uświadczysz...za rok salon ILA w Berlinie - przełom maja i czerwca. Tam będzie się działo...fotki to nawet kitem będzie można robićjak się A380 czy B747 nad pasem przeleci....
Sebastian