Witam
Dzisiaj upolowałem jeszcze jednego Iljuszyna
I na dokładkę zdjęcie jakiegoś stwora turbośmigłowego, co nad moim miastem lata punktualnie o 20:05 jak przedwojenne koleje. Hercules? Dzień się wydłuża i zdjęcia będą coraz lepsze.
Witam
Dzisiaj upolowałem jeszcze jednego Iljuszyna
I na dokładkę zdjęcie jakiegoś stwora turbośmigłowego, co nad moim miastem lata punktualnie o 20:05 jak przedwojenne koleje. Hercules? Dzień się wydłuża i zdjęcia będą coraz lepsze.
E-520, ZD 14-42, 70-300
Ostatnio edytowane przez jackowlew ; 4.05.11 o 21:08 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jacek
www.jackowlew.pl
przed wczoraj we Lwowie chłopaki czekali na Herka (wtedy na pewno nie przyleciał) więc może był dziś....
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
ten twój ,,ił"miał dość mocno obitą mordę, pewnie nieźle gdzieś chłopaki poimprezowali (ma dość mocno wgnieciony kadłub, ale ruskim to oczywiście nie przeszkadza
), nawet idzie to rozpoznać na twoich fotach.
Ostatnio edytowane przez Slawec ; 4.05.11 o 21:27 Powód: Automatyczne scalenie postów
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jacek
www.jackowlew.pl
Podoba mi sie MDek jak strzela w niebisoa z takiego punktu...Swedish Air Force zgrabny, ekonomiczny![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jacek
www.jackowlew.pl
DC-10 z natury swojej są piękne, a gdy się jeszcze je ciekawie zaprezentuje...
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Jacek
www.jackowlew.pl
Takie spirale na kołpakach śmigieł widziałem w Focke-Wulfach.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...