Panowie jestem pod wrazeniem Waszych zdjec nic tylko podziwiac.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
@jackowlew - szczerze mówiąc w taki sposób jeszcze nie próbowałem - na razie fakt - próbowałem z różnym skutkiem łapać np. tylko przód maszyny, nie mniej w powietrzu jak widzę samolot - to jakoś zawsze korci mnie by ująć go w całości.
na dobranoc - totalnie zkaszanione zdjęcie, które pozwalam sobie zamieścić tylko dlatego, że pierwszy raz jak je zobaczyłem (i to do góry nogami) to chyba z 30 sekund patrzyłem na silniki - zastanawiając się czy wszystko z nimi było ok. Niestety ujęcie, na którym owe silniki jak na mój gust wyglądają najbardziej jakoś nie naturalnie wyszło skopane...
(dla tych, którzy nic złego nie widzą na tym zdjęciu: jakoś dziwnie przeszkadzają mi silniki - wyglądają tak, jak gdyby nie były równoległe do kadłuba...)
Ostatnio edytowane przez apache ; 27.04.11 o 00:58
@Witt - wiesz -jakoś dziwnie stałem w stosunku do maszyny, to fakt, ale tak na oko perspektywa jakoś tak śmiesznie wyszła, że wydaje się (a przynajmniej mi), że odnoszę wrażenie, iż tył maszyny jest o 30-45* poniżej płaszczyzny wytyczonej przez skrzydła - czyli pisząc normalnie - mam wrażenie, że ogon jest poniżej skrzydeł![]()
Bo to jest V/STOL![]()
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
tutaj szybuję...
https://galeria.olympusclub.pl/displ...um=5592&pos=13
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
To lecimy![]()
Jacek
www.jackowlew.pl