Trzeba było podzielić te 87 zdjęć na 8-mio odcinkowy serial i dawać po 8-10 zdjęć jak mówił Rafał, ale nie przejmuj się każdy z nas taki błąd popełnił przynajmniej raz![]()
Trzeba było podzielić te 87 zdjęć na 8-mio odcinkowy serial i dawać po 8-10 zdjęć jak mówił Rafał, ale nie przejmuj się każdy z nas taki błąd popełnił przynajmniej raz![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Foty fajowe - szkoda ze nie mogłem się wybrać, następnym razem jadę na 100% Lessie czy sigma dała rade?
nie miałem Sigmy, 40-150 nie dąło rady...![]()
Sigma dałaby radę, Zuiko 70-300 też pewnie by dał. Idelane ogniskowe na takich pokazach jeśli chodzi o część dynamiczną to 500-600mm
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Po cropie, czyli 250-300?Zamieszczone przez lessie
Po cropie, czy dla małego obrazka?Zamieszczone przez lessie
Moja sugestia ... wykonać folder na stronie www - dołaczyćZamieszczone przez Rafał Czarny
jeden obrazek wprowadzający ... resztę podlinkować np. tak
jak :
http://lech.biezanow.net/lotnczypikn/index.html
...lessie wspominał o ZUIKO 70-300 jako wystarczającym czyli w/w 500-600mm będzie dla małego obrazka. Przykładowo ZUIKO 50-200 z EC-14 idealnie wpisuje się w jego koncert życzeńZamieszczone przez Rafał Czarny
Tak samo ZUIKO 150 z jesienną premierą EC-20. Troszkę tych możliwości systemowych jest i mimo wszystko nie trzeba sięgać po produkty SIGMA. Wiąże się to jednak ze spoooorymi wydatkami chyba, że 70-300 okaże się (w co wierzę) wystarczająco dobrym obiektywem.
Mnie sigma bardzo interesuje . Miałem nadzieje że lessie przetestuje sprzęt w warunkach bojowych.
oczywiście po cropie miałem na myśli...
Pokaże Brno partiami.
\Na początek - POLAK POTRAFI, czyli jak chłopaki z Krzesin podrywają czeskie dziewczyny na swojego ptaka![]()
1. Sceneria przepiękna jak widać
2. O, widzisz...taki mały guziczek a robi wielkie bum !!! Jak to się po waszemu mówi? Może opowiesz mi po kolacji?
3. No to do wieczora !!!
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl