I jeszcze Wizz na dobranoc ...
I jeszcze Wizz na dobranoc ...
Ladna landrynka.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
To panningowe mi najbardziej![]()
no to wezyr na dobranoc
![]()
Co zaglądam do wątku, wysyp kadrów nie spsób ogarnąć tego wszystkiegosuper
Sam nie mam nic sensownego do zaprezentowania więc nie skrobie bez potrzeby,ale z przyjemnością podziwiam Wasze Lotnicze pasje
U mnie co najwyżej nad głową mam wizzair wg radaru nie za wysoko czasem(od Pyrzowic)ale dla 40-150 i tak za wysoko.
dzieki Wam wiem jak fajnie wygląda całkiem z bliska
pozdrawiam
"f.n" E-620 ...
Ktoś tu marudził, że Nikon robi robotę. Olek też chyba potrafi. Np. tak jak Canadair/Bombardier CL-415 poniżej. Złapałem go w Chorwacji (jak widać) przy gaszeniu boiska (nie widać) tuż przy moim hotelu, razem z Mi-17. Po akcji nie było już boiska tylko odkryty basen
. Te ich CL-415 nie nudzą się w lecie - rano paliło się koło Splitu, po południu niedaleko, koło Trogiru, wieczorem znów koło Splitu. Latali i chlapali cały dzień.
Ostatnio edytowane przez PawelG ; 18.04.11 o 00:29
E-520 dual kit + ZD18-180, Raynox DCR-250, filtry Cokin, Metz 48 AF-1, Metz 32CT3, trochę dupereli oraz Canon A710IS
Fajny ten CL-415.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Naprwde fajne zdjęcia pokazały się ostatnio.
Jacek
www.jackowlew.pl
Zgadzam się z Jackowlewem. Ba, powiem sporo ciekawych maszyn jest na tych zdjęciach.
Należało by tu jeszcze wspmnieć o uwagach Thomasso, aby w pogoni za ciekawymi obiektami i ujęciami nie uciekły nam na daleki plan arkana poprawnej ekspozycji i kompozycji zdjęć. Niech Wątek nam żyje i rozkwita.
A teraz naszła by mnie chęć grilowania, a przy tym obejrzenia jakiegoś nowego zdjęcia mysliwca lub mysliwsko szturmowej maszyny. Ma ktoś Miga, Suchoja, F-16 albo inne (jak mawiają Czesi) lietadło ?
Pozdrawiam
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
2 in 1