Parę fotek z lotniska w Nazca, to samoloty którymi latałem, tak jak i inni turyści, oglądając tajemnicze linie z Nazca![]()
Parę fotek z lotniska w Nazca, to samoloty którymi latałem, tak jak i inni turyści, oglądając tajemnicze linie z Nazca![]()
I co Daniken mial racje?
to jest North American AT-6, wersja Texan albo HarvardZamieszczone przez mamut9
Jeronimo, ja tylko poszedłem na spacer z dzieckiem...i po mnie. Teraz myśle o tym jakby tu do Amsterdamu się wybrać bo to w zasadzie europejska Mekka spotterska. Jak to się mówi: lata wszystko, blisko i nisko...
a tu takie zdjątko ode mnie...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
@Mamut9: tutaj inne zdjęcie tego samolotu (chyba nie ma specjalnego powodu umieszczenia tego samolotu na postumencie, coś jak szybowce w hali Okęcia)
http://www.airliners.net/
edit: chyba lubią umieszczać samoloty na postumentach: Bolivia - AirForce
C-740 +tulejka +filtry +dekielek +[censored]
O ile poznałem Boliwijczyków to raczej jakiś powód być musi typu samolot dowódcy , samolot indianina keczua lub tp. te zdjęcia do których mnie odesłałeś były zrobione 15 stycznia 2007 roku. Chyba trzeba szukać dalej.Zamieszczone przez kerry
![]()
Do lessie ; słowa uznania![]()
![]()
Sebastian
Coraz bliżej jest do Międzynarodowych Pokazów Lotniczych w Brnie (CZ) - 8 i 9 września br.
Zainteresowani mogą zobaczyć m.in. E3-A AWACS (EU), B-1B Lancer, C-17 Globemaster II (US), Tornado F4 Phantom (DE), F-16 (PL), F-18 (CA), G-4 Super Galeb (Serbia), MIRAGE F1B (FR) i wiele innych.
Teren lotniska Brno-Tuřany będzie otwarte dla publiczności od 8 do 17. Wejściówki: 300kc (cca 40zł - dla dzieci - 100kc).
Dojazd:
Samochodem:
Autostradą D1, zjazd 201 (BRNO-SLATINA). Przygotowany zostanie specjalny parking polowy przy lotnisku oraz przy ul. Řipská.
Dla wszystkich, którzy przyjadą pociągiem/autobusem: komunikacja miejsa (autobus linii 76) oraz specjalny - P.
Pozdrówka.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Przepraszam za OT ale, moim zdaniem, to pasuje do wątku.
Jeśli ktos chciałby pofocić z bliska lądujące JumboJety, wystarczy wybrać się na Karaiby:
Boeing 747 Jumbo 10 metrów nad plażą!
heh, nawet sobie press card załatwiłem![]()
![]()
![]()
![]()
także módlcie się o pogodę i do zobaczenia w Brnie
Sebastian
Jak ktoś wybiera się do Brna i potrzebuje kogoś na miejscu - służe pomocą. Ja na 98% jestem - zapowiada się grupka znajomych z Krakowa, więc... przybywajcie
PS: to takie może mały, nieformalny "zlot" Olków?![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.