Jacek
www.jackowlew.pl
Rusłana jeszcze nie widziałem . Ciągle te nowoczesne nabytki szejków A380, B777, A 340 i na tak okrągło. Nawet B 747 nie trafia się często. Pięćdziesiąt kilometrów dalej na północ jest szlak na dalszy wschód- tam trochę lepsza menażeria lata. Niestety, to tylko punkciki na niebie.
E-520, ZD 14-42, 70-300
Jacek nie przeceniaj mnie
...podobne malowanie ma THAI retro
Moominek : mam tego dzisiejszego Rusłana, a do tego Ił-a 76, tak z braku laku dziś na Balicach się bawiłem, ale samą sigmą (bo mi się nie chciało TC podpinać
)
i zwolnijcie trochę bo nie można ogarnąć
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
dziś na epkk TU154M No. 102 :
pozdrawiam !
Ostatnio edytowane przez Slawec ; 12.03.11 o 23:31 Powód: Automatyczne scalenie postów
Znalazłem to "malowanko" - ciekawe - Kalitta Air (cargo).
A Tutka 102 - piękności, chyba kupię![]()
- i to tylko dlatego, że nowa Bigma (ktoś ją nazwał BigOS...) nie występuje pod 4/3...
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
Jedynka tutki najlepsza, fajnie ustrzelona.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
....nowa ma nieco gorsze światło i produkują tylko z OS, a Olek nie wymaga stabilizacji
...a tak, Kalitta ma takie duuuuże logo na boku, ale przy zenitowych przelotach to tylko raczej regi ratują sytuację, no chyba że charakterystyczna sylwetka (wśród tych oklepańców) Rusłana bądź 76-tki
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
dziękuję, tuta wpadła nie z ,,gruchy ni z pietruchy" i narobiła sporo radości!
Ostatnio edytowane przez Slawec ; 13.03.11 o 09:41 Powód: Automatyczne scalenie postów
Sławek fotki super.
Jacek
www.jackowlew.pl
wczoraj nawet się nie logowałem,tylko od czasu do czasu zerkałem na przybywające posty z wspaniałym Waszym "urobkiem"jak fajnie nazwał to Roztoczol,
dzięki Wam Wszystkim wrzucającym swoje urobkijest na co popatrzeć
pozdrawiam
"f.n" E-620 ...
To następne z mojego urobkuChcecie pozwiedzać tutke??
Jacek
www.jackowlew.pl