Pierwsze krzywe (pewnie przechyl przy starcie) a reszta z kolorami szwankuje.
Pierwsze krzywe (pewnie przechyl przy starcie) a reszta z kolorami szwankuje.
Krzywe bo przy starcie a jesli chodzi o kolory to takie bo przez szybę. niestety nie wiem czy można tam gdzies na taras widokowy wyskoczyć, zresztą nie miałem zbyt wiele czasu.
...lessie technicznie Twoje foty mi najbardziej leżą. Wiesz czego Ci potrzeba? 50-200/2.8-3.5 z TC-14 oraz wygodnego namiotu pod płotem Heathrow.
Pozd...
Dzisiejsze Boeingi 738 z łódzkiego Lublinka(rejsy: Dublin i Nottingham).
Janusz
Ze tez nie maja wiekszych hangarów coby trzymac te wieksze ptaki. Qrcze jak on wyglada z podgietymi skrzydlami do gory. Widac nie tylko polak potrafi...
...był Olek jest A6000
Dzisiaj "ustrzelone", moje pierwsze lotnicze![]()
Jeśli twoje zdjęcia są kiepskie to znaczy że nie byłeś dostatecznie blisko.
E500 + ED14-42 + ED40-150 + CFII1GB+CFIII8GB+Hama polaryzacja kołowa
A poza tym to zielony w fotografii.
Jeśli to są Twoje pierwsze zdjęcia lotnicze to czapki z głów. Bardzo udane kadry. Bardzo...Zamieszczone przez Olymp
Świetne zdjęcia!
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
Dzięki the zoom, wyskoczyłem dzisiaj na rowerku na pół godzinki na okęcie, było miło i miłe światełko było więc i fotki wyszły fajne. Robione tylko ED40-150.Zamieszczone przez The z00m
Nie fociłem sam, spotkałem fajnego kolesia, on to dopieru ufocił bo miał Canona chyba 300d niewiem czy taki jest z niemal lunetą 100-400 ze stabilizacją. Mimo wszystko było fajnie.
Pozdro
A ha zapomniałem dodać że w moim olku podobał mu się wyświetlacz, jak spojrzałem na jego to powiem wam że mizeria...., a i powiedział że się z niego śmieją bo "pompkę" sobie kupił do aparatu.
Po przeanalizowaniu gościu miał eos350d a nie 300d, teraz sobie przypomniałem bo 350 ma takie wysokie ostre aluminiowe pokrętło z prawej strony.
Olek rulez!!!
Jeśli twoje zdjęcia są kiepskie to znaczy że nie byłeś dostatecznie blisko.
E500 + ED14-42 + ED40-150 + CFII1GB+CFIII8GB+Hama polaryzacja kołowa
A poza tym to zielony w fotografii.
100-400 jest bardzo popularny do zdjęć lotniczych. Ale też taki zestaw: 70-100 f/2.8 z 2x konwerterem i oddzielnie stałkę 400mm.Zamieszczone przez Olymp
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"