Wrzutka fajna, podoba sie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dzięki wielkieDobrze wiedzieć, że niektorzy lubią tematyke samolotową i widzą w tym coś więcej niż tylko same płaskie maszyny
![]()
ATR wyszedł lux zwłaszcza smugi za łopatami szkoda że zbliżenia nie masz czy masz??
Jacek
www.jackowlew.pl
No wrzutka fajna, ja nigdy z bliska nie widziałam samolotu :/ u was ładnie to wygląda![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Mam kilka wersji podobnych, bo robione seriąSamego zbliżenia nie mam, no chyba że cropa sobie zrobię
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Wpadnij na EPWAPrzy płocie, samoloty są na wyciągnięcie ręki, a ryk silników i smrodek paliwa to naprawde niezapomniane odczucia
A w Krakowie nie można sobie pofocić? Na pewna są miejsca gdzie zbierają się spotterzy.
Ostatnio edytowane przez jacek00 ; 4.06.10 o 10:58 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jacek
www.jackowlew.pl
No własnie o jakimś tam miejscu słyszałam tak średnio wiem do końca gdzie...tylko co zaplanuje sobie wybrać się tam to PADA
![]()
Dzięki waszemu wątkowi w ogóle wpadł mi pomysł do głowy żeby tam pojechać![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"