Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 59

Wątek: Co wybrać ?????????

Awatar tomek76k7
    Mieszka w
    Lubuskie
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    widzę że na wszą pomoc nie ma co liczyć bo jak czytam;
    grizz To sobie zamów w sklepie internetowym i jak sie nie spodoba, to odeslij.

A parametry przecież już porównywałeś, bo inaczej skąd powyższe modele?

Zresztą do ZG/ Gorzowa/Poznania/Berlina Masz tak daleko? Dzisiaj 13:46to mi się nie dobrze robi
    już wam pisałem że niema u nas w żadnym sklepie panasonica chyba posłucham grizzy i pojadę do berlina pomacać panasonica albo paryża lub tokio zajebisty pomysł

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez tomek76k7 Zobacz posta
    widzę że na wszą pomoc nie ma co liczyć bo jak czytam;
    grizz To sobie zamów w sklepie internetowym i jak sie nie spodoba, to odeslij.

A parametry przecież już porównywałeś, bo inaczej skąd powyższe modele?

Zresztą do ZG/ Gorzowa/Poznania/Berlina Masz tak daleko? Dzisiaj 13:46to mi się nie dobrze robi
    już wam pisałem że niema u nas w żadnym sklepie panasonica chyba posłucham grizzy i pojadę do berlina pomacać panasonica albo paryża lub tokio zajebisty pomysł
    Jej spokojnie.

1. przecież to normalne, że możesz zamówić i odesłać w ciagu 10 dni. Lepiej pomacać coś, na co masz wydac 2 tyś. niz kupowac w ciemno, apotem okaże się, ze akurat w ręce za nic Ci nie leży.

2. Patrzyłem po wpisie w profilu, ze z lubuskiego jesteś, a tam z niektórych miejsc do Berlina przejechać się to niecała godzinka drogi.

Jakiej ty pomocy oczekujesz, jak zadałeś szalenie szczegółowe pytanie: co kupić.
    Dlatego nie licz, ze dostaniesz jakąś bardziej szczegółową odpowiedź, kedy sam nie piszesz czego potrzebujesz.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Awatar tomek76k7
    Mieszka w
    Lubuskie
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    aparaty wybrałem z względu na niewielkie wymiary i jakość zdjęć porównywalne do lustrzanki, aparaty będę wykorzystywał w każdej wolnej chwili czyli zdjęcia w pomieszczeniach, wakacje, oraz wypady poza miasto.
    Bardzo mi się podobają zdjęcia oli i sony lubię takie nasycone kolory panasonic ma trochę wypłowiałe od końca czerwca ma być dostępny sony zapowiada się całkiem ciekawie tylko szkoda że nie ma stabilizacji w korpusie

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Bardzo mi się podobają zdjęcia oli i sony lubię takie nasycone kolory panasonic ma trochę wypłowiałe...
    Poziom nasycenia zdjęć możesz sobie w każdym aparacie ustawić wedle swoich upodobań.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar szalik07
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Organoleptycznie stwierdzam, że z EP-2 najbardziej mi przypadł do gustu z wymienionych modeli, jednak szybkościa działąnia daleko mu do lustrzanki (jak i wszystkim innym korpuson m4/3) jest to jednak tylko moja subiektywna opinia na sony do wakacji się raczej nie doczekasz.

Awatar tomek76k7
    Mieszka w
    Lubuskie
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    sony ma być dostępny pod koniec czerwca czyli czasu starczy matwi mnie tylko jakość optyki oferowanej w sony

Moderator Konto PREMIUM | OlyJedi Awatar nightelf
    Mieszka w
    Olsztyn/Warszawa
    Siła reputacji
    187
    Moja galeria
    Sony ma uproszczone menu, coś zupełnie innego niż w lustrzankach.
    Olympus czy E-P2 czy E-PL1 to zależy czy bardziej zależy Tobie na ergonomii w postaci rolki, czy na wybudowanej lampie błyskowej i trochę mniejszym korpusie.
    Jakość zdjęć z obu jest podobna.
    Szybkość działania to nie to, co daje duża lustrzanka, ale jest o wiele lepiej od kompakta.
    "Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
    E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
    moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    sony ma być dostępny pod koniec czerwca czyli czasu starczy matwi mnie tylko jakość optyki oferowanej w sony
    + czas kiedy to przetestują
    + czas kiedy ceny spadną poza "wprowadzeniową" górkę (chyba, że nie szkoda Ci przepłacać) i robi się sierpień/wrzesień
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    za grizzem. pomacaj wszystkie które możesz wybierz ten który Ci się bardziej podoba leży w reku...

parametry i specyfikacje znajdziesz w necie więc jeśli po lekturze tychże masz jakaś pulę aparatów do wyboru to wybierz ten który dla Ciebie jest ładniejszy wygodniejszy zgrabniejszy fajniejszy itp itd...

takie jest moje zdanie. Nikt za Ciebie nie wybierze i to że mi pasuje bardziej E-PL1 a komus innemu NEX nie znaczy ze Tobie będzie pasowało tak samo

| OlyJedi
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Bierz najtańszą opcję a za resztę kasy w jakąś wyprawę dookoła świata!