ustaw sobie af na manualny i sprawdz
ustaw sobie af na manualny i sprawdz
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice
OK, macie rację, sprawdziłem teraz na 14-54 i rzeczywiście to kwestia AF.
Czyli ogólnie nie żałujesz że kupileś?
nie żałuje bo zd50 nie da się ładnie rozmyć tła przy próbie portretu całej postaci .. ostrzegam też że występują aberracje przy tym szkle (jak wieczorem znajde jakiś przykład to zamieszczę) .. nie żałuje bo i cena nie wygórowana 925 zł to standard na skompcu ja kupiłem w fotozakupach gdzie dodają do szkła zestaw filtrów .. w foto-net dają filtr + plecak (ale z nimi miałem raz problem dlatego padło na fotozakupy)
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
Trzeba pamiętać, że 85 mm w Olku może być trochę za ciasne, jak na gusta wielu osób.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Właśnie pytalem o opinie użytkowników Olympusa, bo od pewnego czasu zauważyłem, że coraz więcej tu ludzi nie mających z 4/3 nic wspólnego poza historią.
Mówisz o naszych kofanych frustratach? Przywyknij![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
Bo się Romku pogniewamy
Nie każdy kto odszedł od Olympusa to frustrat.
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Mialem to dosadniej nawet od Ciebie napisać, ale skasowałem, bo ci ludzie stają się potem agresywni w swoich postach.
jak obiecałem wcześniej .. wycinek