Zacne
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
WOOOW!
Gratuluję wspaniałego ujęcia!
Wrzuć też proszę te wg Ciebie mniej udane![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
brawo, oklaski. wielkie gratulacje
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
No to jeszcze jedno myszakowe:
Świetna fotka, nie odstaje od poprzednich! Gratuluję!
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Pięny ptak, piękne ujęcie, świetna fotka.
Gratulacje i pozdrowienia.
Bieliki i myszaki pierwsza klasa. W fotografi drapoli osiagnąłeś mistrzostwo. Jak Ty wytrzymujesz teraz w czatowni ? U mnie - 17 i pół metra śniegu. Wczoraj byłem podrzucić kurczaka i samo dotarcie do czatowni uznałem za sukcesa posiedzieć wybieram się jak mróz będzie mniejszy. Pozdrawiam.
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Nasz forumowy kolega Kasprzyk rozkręcił fajny temat na fotoprzyroda.pl odnośnie tego, jak wytrzymać w taką pogodę w budzie. Ja opiszę jak to u mnie wygląda. Po pierwsze czatownia. Moja jest szczelna to znaczy, że wieje w niej praktycznie tylko przez okienka. Kolejna i najważniejsza rzecz to oczywiście ubrania. Na górę zakładam podkoszulkę bawełnianą, koszulę z polaru, polar i kurtkę puchową. Na głowę wełniana czapka i kaptur. W tym wytrzymuję spokojnie przy mrozie -16. Na nogi zakładam ocieplacz do spodni i do tego spodnie narciarskie. Najważniejsze i najtrudniejsze do ogrzania są stopy, ale już się z tym uporałem. Na stopy zakładam dwie pary skarpet + ocieplacz neoprenowy. Do tego śpiwór typu kołdra za 30zł z allegro. Do śpiwora wchodzę bez butów!! Pod nogi jeszcze karton i najważniejsze: do śpiwora wrzucam ogrzewacz katalityczny, a pod koszulę na zmianę dwa ogrzewacze chemiczne. W takim zestawie wytrzymuję 5-6 godzin.