Znalazłem w tym roku w końcu remiza, którego można by było fotografować bez nieba w tle, czy migoczących liści.
Znalazłem w tym roku w końcu remiza, którego można by było fotografować bez nieba w tle, czy migoczących liści.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Ptaszyska piękne, szczególnie remizy. Trochę się narobią przy tym wiszącym domku.
Zazdroszczę siedząc przyspawany do biurka![]()
A tak spytam tradycyjnie, co u łosi słychać?
pojawiają się na Bagnie Ławki np. koło wieży widokowej. Czasem tuż przy szosie, czasem 100-400m od Carskiej. W tym i klępa z młodym.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
moose remiz klasa!
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
Zawsze z ciekawością tutaj zaglądam.
Ostatnio przybyło sporo wspaniałych zdjęć.
Zazdroszczę dudków i żołn. Nigdy ich nie widziałam w naturze.
I pewnie nie zobaczę. Dobrze, ze tutaj mam taką mozliwość.
Pozdrowienia dla fotografujących.
Żołny jak zawsze wspaniałe. Zazdroszczę możliwości obserwacji tego gatunku.
Bardzo ładny model. W zeszłym tygodniu taki sam zabił się na szybie w moim domu, muszę coś z tym zrobić, bo to nie pierwszy taki przypadek.
Remiz pięknie wypatrzony, mój niestety w tym roku nie przyleciał. Wspaniały dudek, zawsze tylko je słyszę, niestety.
Pozdrawiam
Dudki zawsze z przyjemnością oglądam. U mnie nie ma ich niestety.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Muminek - 4.30 posłuchaj skąd nadaje i potem tam spróbuj powabić. Z reguły wcześnie rano hupkają z centrum rewiru.