Fatalna informacja Muminek, brak słów!
Fatalna informacja Muminek, brak słów!
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
... głupota ludzka nie zna granic ...Mimo zakazów i zdrowego rozsądku ludzie będą wypalać trawy, ponieważ tak zawsze robili i musi chyba minąć pokolenie by to się skończyło.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
co za debilizm, szlag trafia jak śie pomyśli o tych nieszczęsnych stworach... jedyna pociecha, że w ostatnich lat trochę mniej jest wypalania, rolnicy złapani na tym procederze traca dotacje unijne. Tylko, że tu chyba nie pola uprawne płonęły?
Towarzystwo dostaje dopłaty jak wykosi łąkę 1x w roku , a co wyrośnie potem wypala , taka tradycja w narodzie. I cięzko to wyplewić , niestety...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Muminek, smutne to co opisałeś. U mnie na spalonych łąkach życie odżywa. Pokazały się kszyki (kumpel zrobił świetne foty, do obejrzenia na fotoprzyroda.pl) i co najważniejsze, wróciły żurawie. Trzymam kciuki za Twoje dziwonie.
Ja tym czasem postanowiłem się dziś wyspać i po 9tej zameldowałem się w czatowni. Modeli sporo, ale najładniej pozował rudzik, co mnie bardzo ucieszyło. Poniżej trzy strzały:
Ostatnio edytowane przez lucas_g ; 6.04.12 o 16:30
Nooo dobra, od bidy obleciDo galerii go! Tylko nie pytaj którego bo sam nie wiem
The question is: What is a Mahna Mahna?
Rudzik kapitalny.
W trakcie wypalania traw ginie przyroda... Tutaj wrzucam linka co tez czlowiek jeszcze potrafi...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Niecny preceder zrodzony z ludzkiego bestialstwa i skrajnej głupoty.
Pikny rudzik bardzo pikny
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Można skwitować, że wspaniałomyślnie dokarmia koty...
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300